Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Kempa Spectrum verseny profil méretét. 3

Termékkatalógus
Kempa Spectrum verseny profil méretét. 3
Kézilabda latex, puha, jó tapadás
Kód:  SPT4501 Termékszám:  4051309447092

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kempa Spectrum verseny profil méretét. 3

Egyedi labda kézilabda Kempa Spectrum verseny egy igazi gyöngyszeme labda kézilabda.Top készült modern technológia a felülete kiváló minőségű latex teszi, hogy tökéletesen tapad a játékos kezében, és lehetővé teszi a maximális áramlás a játék. A labda Kempa Spectrum verseny ideális paraméterek golyó kézilabda. Hála az optimális méret, súly és fényvisszaverő így válik a legjobb választás egy kézilabda labdát mérkőzések és a legmagasabb ligában.

Minden Kempa márkájú termékeket speciálisan méretre készült sport dinamikus, gyors és összehangolt ugyanabban az időben, ami kétségtelenül kézilabda. Ugyanez a helyzet a golyó márka Kemp.Ezek kiválasztását nem kap a labdát, amely nélkül a játék nem tud. Kapsz jelentős erősítést, ami hozzájárul a siker a csapat kézilabda.

tulajdonságok labda

  • Méret: 3
  • Szín: világos zöld / sötét zöld / sárga

Paraméterek

Labda mérete
3 Kész!

Labda mérete

Labda mérete
3 Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kempa Spectrum verseny profil méretét. 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kempa Spectrum Competition profile vel. 3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Veľkosť profilu súťaže Kempa Spectrum 3.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ