Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Kemping zuhanyok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A kemping zuhany ideális megoldást jelenthet azok számára, akik a kényelmet és a higiéniát a természet szeretetével szeretnék ötvözni. Ezeket a praktikus berendezéseket úgy tervezték, hogy könnyen hordozhatóak, egyszerűen használhatóak és funkcionálisak legyenek a legváltozatosabb körülmények között is. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy élvezhesd az otthonod kényelmét a természet lágy ölén. Nem tudod, hogy mi szerint válassz? Olvass tovább, és megtudhatod, hogy melyik camping zuhany a legjobb a számodra.

Tovább

Nem csak egyféle kemping zuhany létezik

A kemping zuhany sokféle formát ölthet, hogy megfeleljen a kempingezők különböző igényeinek. Minden egyes kemping tusoló típusnak megvannak a maga egyedi jellemzői és előnyei, amelyeket figyelembe kell venned, amikor kiválasztod a megfelelőt.

Milyen a gyors és hatékony kemping zuhany?

A kemping zuhany nyomós változata ideális választás azok számára, akik mindenhol a kényelmes zuhanyzás lehetőségét keresik. Ez a fajta camping tusoló a víznyomás elvén működik, amelyet kézzel vagy szivattyúval állít elő. Ennek a típusnak a fő előnye az, hogy erős és egyenletes vízsugárzást biztosít, ami ideális a gyors és hatékony felfrissüléshez.

Kiváló környezetbarát megoldás a napelemes kemping tusoló, amely a nap energiáját használja a víz felmelegítéséhez, így nem igényel elektromos áramot vagy bonyolult szerelést. A szolár kemping tusoló ideális kempingezéshez, túrázáshoz vagy strandoláshoz is.

Fűtéssel ellátott camping zuhany? Igen, élvezd a luxust a vadonban is!

A fűtéssel ellátott camping zuhany ideális azoknak a kempingezőknek, akik nem akarnak lemondani a forró zuhany kényelméről még a szabadban sem. Ezek a berendezések jellemzően napenergiát használnak a víz felmelegítéséhez, így környezetbarát és energiafüggetlen alternatívát jelentenek.

camping tusoló 12v

A kaniszteres szivattyúval ellátott kemping zuhany a következő szintre emeli az erdei zuhanyzást.

A camping zuhany fő előnyei

A kemping zuhany számos előnnyel rendelkezik, amelyek növelik a kényelmet és a higiéniát a szabadban. Ez a praktikus kiegészítő felbecsülhetetlen értékű eszköz mindazok számára, akik a természet szeretetét az otthon kényelmével szeretnék ötvözni. Nézzük meg együtt, hogy milyen előnyöket kínál egy kemping zuhany.

  • A kényelem és higiénia még az erdő közepén is biztosított, ezért tiszta és friss maradsz, bárhol is vagy.
  • Egy kemping zuhany flexibilis és mobilis, amelynek köszönhetően bárhol használható. Ezáltal ideális például kempingezéshez, túrázáshoz vagy fesztiválokhoz is.
  • A környezeti fenntarthatóság gyakran kulcsfontosságú elem, különösen a napelemes zuhanyok esetében, amelyek megújuló energiát használnak a vízmelegítéshez.
  • A kempingezés általános élményének javítása a felfrissülés és a pihenés lehetőségeinek biztosításával, ami különösen fontos a hosszabb kirándulások esetén.

A kemping zuhany természetesen megfelelő karbantartást is igényel

A kemping zuhany természetesen tisztítást igényel, így minden használat után alaposan ki kell öblíteni tiszta vízzel, hogy eltávolítsuk a szappan- vagy samponmaradványokat, ami megelőzi a rendszer eltömődését és károsodását. A napelemes zuhanyok esetében ajánlott a nedvszívó felületek rendszeres ellenőrzése és tisztítása a maximális fűtési hatékonyság biztosításának érdekében. A szivattyúval ellátott kemping zuhany esetében szükséges a szivattyú tömítéseinek és működőképességének ellenőrzése, illetve kenése a zavartalan működés érdekében. A fűtéssel ellátott elektromos változatokat pedig minden használat után védeni kell a nedvességtől.

i

Még mindig nem vagy biztos abban, hogy a kemping zuhany neked való? A vásárlói vélemények segítenek a döntésben

Ha már tudod, hogy egy kemping zuhany jól jönne neked is, de nem tudod melyiket vedd meg, akkor a többi felhasználó véleménye segíthet a döntésben, mivel értékes betekintést nyújtanak az eszközök valós teljesítményről, a megbízhatóságról és a felhasználói kényelemről.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Campgo zuhanyzó 20l Szállításra kész > 10 db
Kemping zuhany - hordozható, napenergiával történő vízmelegítés, PVC anyag, könnyű akasztás, tömlő zuhanyfejjel együtt, méretek 60 × 40 cm
3 690 Ft

7 termék
3,7
Campgo zuhanyzó 20l
Kemping zuhany - hordozható, napenergiával történő vízmelegítés, PVC anyag, könnyű akasztás, tömlő zuhanyfejjel együtt, méretek 60 × 40 cm
Szuper ár
3 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTprot26
4,8 15×
Aqua2Go Camping Shower
Kemping zuhany - kempingezéshez, átlagos áramlási sebesség 2,5 liter / perc, működési idő 45-60 perc
24 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTif1042
5,0
Campgo Shower 20l Lux
Kemping zuhany - hordozható, napenergiával történő vízmelegítés, hőmérő, PVC anyag, könnyű akasztás, tömlő zuhanyfejjel együtt, méretek 47×52 cm
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTprot28
2,3
Campgo zuhanyzó 40l
Kemping zuhany - hordozható, napenergiával történő vízmelegítés, PVC anyag, könnyű akasztás, tömlő zuhanyfejjel együtt, méretek 40 × 40 × 28 cm
Szuper ár
9 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTprot27
Ferrino Shower Deluxe
Kemping zuhany - poliészterből, hordozó fogantyúval, zuhanyfejjel és pántokkal a zuhany rögzítéséhez
19 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTferr14570
3,0
Cattara Kemping zuhany 40 l
Kemping zuhany - 40 literes tasak, felfüggeszthető kampós kötéllel, csap az egyszerű használathoz, az anyaga felgyorsítja a víz felmelegedését a napon, kis tárolási méret
6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTcatt001
2,3
Campgo zuhanyzó 40l
Kemping zuhany - hordozható, napenergiával történő vízmelegítés, PVC anyag, könnyű akasztás, tömlő zuhanyfejjel együtt, méretek 40 × 40 × 28 cm
9 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTprot27

Kemping zuhanyok

A Kemping zuhanyok kategóriában összesen 7 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kemping zuhanyok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kemping zuhanyok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kemping zuhanyok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kemping zuhanyok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ