Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Kerékpár pumpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kerékpárpumpa típusa
Úti
(41)
Kerékpárvillára
(4)
Patronos
(9)
Műhelybe
(35)
Kézi
(36)
Szelep típusa
DV (hagyományos)
(27)
FV/SV (szingó)
(118)
AV (autószelep)
(108)
Maximális üzemi nyomás
4 bar
260 bar
-
További tulajdonságok
Manométerrel
(23)
Tömlő nélküli gumihoz
(22)
Elektromos
(2)
Szűrés

A kerékpározás izgalmas és egészséges hobbi, de a kerékpár pumpa nem kap elég figyelmet, pedig nélkülözhetetlen eszköze a kerekek életének. Egy jó minőségű kerékpár pumpa megfelelően felfújhatja a kerekek gumiját, biztosítva a megfelelő tapadást, teljesítményt és kényelmet. A továbbiakban megismerheted a különböző típusú biciklipumpa típusokat és a kiválasztásukkal, használatukkal és karbantartásukkal kapcsolatos információkat.

Tovább

Milyen helyzetben lehet szükséged biciklipumpa használatára?

A kerékpár pumpa egy nagyon sokoldalú eszköz, amely nemcsak a kerékpárok felfújására, hanem sok más termékre is használható. Hol használhatod? Az alábbiakban adunk néhány tippet.

  • Egy kerékpár pumpa könnyen és gyorsan felfújhat mindenféle labdát - focilabdát, kosárlabdát és röplabdát. Ennek köszönhetően a sporteszközök optimális állapotban és mindig készenlétben lesznek.
  • Ha gyermekeid vannak, vagy szereted élvezni a strandon töltött időt, a biciklipumpa megkönnyíti a felfújható játékok, medencék vagy légmatracok felfújását, és lehetővé teszi, hogy gyorsan élvezhesd a vízi szórakozást.
  • Az autós és kerékpáros pumpa a kerékpár- és autógumik felfújásában is segít.
  • A biciklipumpa hasznos eszköz az olyan szabadtéri tevékenységekhez is, mint a kempingezés és a túrázás. Felfújható matracot, nyugágyat, matracot és természetesen csónakot is képes felfújni.

Manuális vagy elektromos kerékpár pumpa?

Mielőtt biciklipumpa vásárlását tervezed, érdemes átgondolni, hogy milyen helyzetekben fogod leggyakrabban használni, majd eldönteni, hogy a kézi vagy az elektromos biciklipumpa a megfelelőbb. A kézi kerékpár pumpa könnyen szállítható és bárhová magaddal viheted, míg az elektromos kerékpárpumpához áramforrásra van szükség.

Lábszivattyú
Lábszivattyú

Patronos pumpa
Patronos pumpa

Labdapumpa
Labdapumpa

Miért fontos a jó minőségű kerékpár pumpa?

A kerékpár pumpa kiválasztása nem csupán egy egyszerű feladat. A megfelelő biciklipumpa kiválasztása kulcsfontosságú a hatékony kerékpározáshoz és a biztonságos útra való felkészüléshez. Itt van néhány ok, amiért fontos a jó minőségű kerékpár pumpa:

Hatékonyság és könnyű használat

Egy jó minőségű kerékpár pumpa hatékonyan és könnyedén felfújja a gumikat. Az ergonomikus kialakítás és a kiváló minőségű anyagok biztosítják a könnyű használatot, így nem kell túl sok energiát fordítanod a felfújásra. Ez különösen fontos, ha hosszabb távú kerékpártúrákra készülsz, vagy ha versenyzőként aktív vagy a kerékpározásban.

Tartósság és megbízhatóság

A jó minőségű biciklipumpa általában tartós anyagokból készül, ami hosszú élettartamot biztosít. Az olcsóbb, alacsony minőségű kerékpár pumpa könnyen eltörik vagy meghibásodik, ami bosszúságot okozhat számodra a kerékpározás közben. A megbízható kerékpár pumpa pedig azért fontos, hogy bármikor felfújja a gumikat, akár egy hosszú kerékpártúra közben, akár egy egyszerű városi kerékpározás során.

Hordozhatóság és könnyű tárolás

A kerékpár pumpa hordozható eszköz, amelyet könnyedén magaddal viheted a kerékpározás során. Fontos, hogy a biciklipumpa ne foglaljon túl sok helyet és könnyen beleférjen a kerékpáros táskájába vagy csomagtartójába. Egy jó minőségű kerékpár pumpa általában kompakt mérettel és praktikus kialakítással rendelkezik, hogy ne okozzon kényelmetlenséget az utazás során.

A kerékpár pumpa sokféle formát ölthet

Mielőtt kerékpár pumpa kerülne a kosaradba, azt is érdemes átgondolnod, hogy elsősorban terepen, azaz az úton, vagy a műhelyben, illetve otthon a garázsban fogod-e használni. A különböző biciklipumpa típusok mind méreteikben, mind jellemzőikben különböznek egymástól.

  1. A műhely pumpák nagyon kényelmes és gyors felfújást kínálnak. Mérete miatt ez a fajta pumpa nem alkalmas például kerékpározáshoz, de a műhelyben nélkülözhetetlen eszközzé válik.
  2. mini pumpák terepen vagy úton is használhatók. Kisebb, kompaktabb és könnyebb, mint az előző típus. Hátránya a lassabb és igényesebb felfújás. Ha azonban kerékpártúrán vagy, és defektet kapsz, felbecsülhetetlen értékű lesz.
  3. A patronos pumpák eldobható CO2 patronokat használnak. Ezek segítségével gyorsan és egyszerűen felfújhatod a kívánt dolgaidat, ráadásul ez a kisméretű kerékpár pumpa kifejezetten könnyen hordozható.
  4. A teleszkóp pumpák pontos nyomásmérővel rendelkeznek, és akkor használhatók, ha légvillával vagy lengéscsillapítóval ellátott kerékpárral rendelkezel. Ezek a pumpák elég nagy nyomást tudnak kifejteni.
  5. A labdapumpák lehetővé teszik, hogy a labdákat kedved szerint felfújd.

A megfelelő kerékpár pumpa kiválasztása

A megfelelő kerékpár pumpa kiválasztása számos tényezőtől függ. Itt van néhány dolog, amit érdemes figyelembe venni:

  • A kerékpározás típusa és gyakorisága: A mountain bike versenyzők és a városi kerékpárosok más típusú pumpákat igényelhetnek.
  • Szelep kompatibilitás: Ellenőrizd, hogy a kiválasztott biciklipumpa kompatibilis-e a kerékpárod szelepével.
  • Nyomásmérő pontossága: Ha precízen szeretnéd beállítani a guminyomást, válassz olyan kerékpár pumpa fajtát, amelynek pontos nyomásmérője van.

Mennyi a kerékpár pumpa súlya?

Ahogy fentebb említettük, a kerékpárpumpa sokféle lehet. A legkisebbektől kezdve, mint például a kézi kerékpárpumpa, a patronos pumpákon át, egészen a legnagyobb lábszivattyúkig. Ettől függ az adott modell súlya is, amely néhány grammtól egészen 2 kilogrammig is terjedhet.

A pumpafejnek mindig kompatibilisnek kell lennie a szeleppel.

A pumpafejnek kompatibilisnek kell lennie a kerékpár vagy más termék szelepével, amelyet fel szeretnél fújni. Napjainkban négyféle szelepetípus kapható:

  • Az AV (autó szelepek) a benzinkúton is felfújhatóak. Felhasználóbarát és egyszerűen kezelhető.
  • Az FV/SV (szingó szelep) átmérője mindössze 6 mm, ellentétben a szabványos szeleptípusokkal, amelyek átmérője 8 mm. A legtöbb drágább kerékpáron megtalálható.
  • A DV (Dunlop szelep) egy régebbi típusú kerékpár szelep
  • Az RV-t (Regina szelep) szinte kizárólag Olaszországban használják.

A kerékpár pumpa karbantartása és gondozása

A kerékpár pumpa hosszabb élettartama érdekében néhány karbantartási tevékenységet szükséges elvégezni. Távolítsd el a port és a szennyeződéseket, és töröld át a biciklipumpa külső részét egy puha ronggyal. Kend meg a kerékpár pumpa mozgó alkatrészeit, használj kerékpáros kenőszert a pumpa dugattyújának és tömítéseinek megfelelő működésének biztosításához. Cseréld ki a kopott alkatrészeket. Ha a kerékpár pumpa alkatrészei elkopnak vagy megsérülnek, cseréld ki őket újakra.

?

Melyik kerékpár pumpa típus a legjobb?

A legjobb biciklipumpa típus a személyes igényektől és használati szokásoktól függ. Fontos megfontolni a kerékpározás típusát és gyakoriságát, valamint a szelepek kompatibilitását.

A kerékpár pumpa gyakori problémáinak megoldása

Néhány gyakori probléma, amivel találkozhat a kerékpár pumpa használata során:

  • Szivárgó szelepek: Ellenőrizd a szelepek tömítését, és szükség esetén cseréld ki a szeleptömítést.
  • Nehézség a pumpálás során: Ellenőrizd, hogy a biciklipumpa megfelelően csatlakozik-e a szelephez, és ellenőrizd a biciklipumpa mozgó alkatrészeit.
  • Pontatlan nyomásmérő: Ellenőrizd a nyomásmérőt, és hitelesítsd annak pontosságát más mérőeszközökkel.

i

Amennyiben további kiegészítő elemekre van szükséged, akkor tekintsd meg a biciklipumpa tartozékok kategóriánkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Bosch EasyPump Szállításra kész > 5 db
Elektromos pumpa - vezeték nélküli, a gumiabroncsok felfújásához, labdák és egyéb felszerelések, kimenet akár 10,3 barig, USB-C töltés, LED fény, folyamatos mérés, automatikus megállás, kijelző, számos adaptert tartalmaz, textil hordtáskában szállítjuk
22 490 Ft

2.
70mai Air Compressor Wireless Szállításra kész > 5 db
Kompresszor - olajmentes, 18,5 l/m áramlási sebesség, 10,3 bar max. nyomás, tömege 0,594 kg
19 290 Ft

3.
Giyo HP GF-31P Szállításra kész > 5 db
Pumpa - műhelybe, szelep típusa FV/SV (szingó) és AV (autószelep), 11 bar maximális nyomás, hossza 600 mm, tömege 890 g
14 190 Ft

Még több
131 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 37×
Zéfal Air Profile FC01
Pumpa - úti, szelep típusa FV/SV (szingó) és AV (autószelep), 7 bar maximális nyomás, hossza 200 mm, tömege 116 g
7 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZEF002
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Lezyne Macro Floor Drive Matte Black - Pumpa Típusok
3,5
Lezyne Macro Floor Drive Matte Black
Pumpa - műhelybe, szelep típusa FV/SV (szingó) és AV (autószelep), 15,1 bar maximális nyomás, Manométerrel hossza 600 mm, tömege 1700 g
14 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTlez035
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Zéfal Profil Max FP60
Pumpa - műhelybe, szelep típusa DV (hagyományos), FV/SV (szingó) és AV (autószelep), 12 bar maximális nyomás, Manométerrel hossza 670 mm, tömege 1100 g
15 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ZEF040
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,9 93×
Bosch EasyPump
Elektromos pumpa - vezeték nélküli, a gumiabroncsok felfújásához, labdák és egyéb felszerelések, kimenet akár 10,3 barig, USB-C töltés, LED fény, folyamatos mérés, automatikus megállás, kijelző, számos adaptert tartalmaz, textil hordtáskában szállítjuk
22 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0175
4,7 24×
70mai Air Compressor Wireless
Kompresszor - olajmentes, 18,5 l/m áramlási sebesség, 10,3 bar max. nyomás, tömege 0,594 kg
19 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR59158
4,6
Schwalbe Tire Booster
Pumpa - patronos, szelep típusa FV/SV (szingó) és AV (autószelep), 11 bar maximális nyomás, hossza 380 mm, tömege 435 g
22 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SCHW124
5,0 20×
Zefal Z shock
Pumpa - kerékpárvillára, szelep típusa AV (autószelep), 25 bar maximális nyomás, hossza 270 mm, tömege 235 g
11 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZEF003
4,2 46×
Compass Hustilka egy dugattyús lábpumpa TÜV / GS
Pumpa - műhelybe, szelep típusa DV (hagyományos), FV/SV (szingó) és AV (autószelep), hossza 120 mm, tömege 1220 g
5 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR2595
4,8 51×
Force Hobby pumpa nyomásmérővel, fekete
Pumpa - műhelybe, szelep típusa DV (hagyományos), FV/SV (szingó) és AV (autószelep), 11 bar maximális nyomás, hossza 600 mm, tömege 895 g
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAa2571
4,7 19×
Giyo HP GF-31P
Pumpa - műhelybe, szelep típusa FV/SV (szingó) és AV (autószelep), 11 bar maximális nyomás, hossza 600 mm, tömege 890 g
14 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTgiyo02
5,0
Lezyne Shock Drive
Pumpa - kerékpárvillára, szelep típusa AV (autószelep), 27,5 bar maximális nyomás, hossza 205 mm, tömege 84 g
19 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTms2740
5,0
Compass Powewr Pump Kézi pumpa nyomásmérővel, 590×32 mm
Pumpa - kézi, szelep típusa FV/SV (szingó) és AV (autószelep), 11 bar maximális nyomás, Manométerrel hossza 700 mm,
5 790 Ft 6 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: AUPR59344
4,6 11×
Zefal Profil Max FP20 - ezüst
Pumpa - műhelybe, szelep típusa DV (hagyományos), FV/SV (szingó) és AV (autószelep), 9 bar maximális nyomás, hossza 640 mm, tömege 1200 g
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTzef005
4,7 25×
Lezyne Sport drive hp S
Pumpa - úti, szelep típusa FV/SV (szingó) és AV (autószelep), 8,3 bar maximális nyomás, hossza 190 mm, tömege 75 g
7 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTlez16
4,8 26×
Hobby Force pumpa, ezüst
Pumpa - műhelybe, szelep típusa DV (hagyományos), FV/SV (szingó) és AV (autószelep), 11 bar maximális nyomás, hossza 600 mm, tömege 895 g
11 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAa2572
4,8 11×
One Air Multi kerékpárpumpa
Pumpa - műhelybe, szelep típusa DV (hagyományos), FV/SV (szingó) és AV (autószelep), 11 bar maximális nyomás, hossza 580 mm, tömege 498 g
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbd0765
4,4 12×
Just One Air 1.0
Pumpa - úti, szelep típusa DV (klasszikus), FV/SV (gumibelső) és AV (autószelep), 5 bar maximális nyomás, hossza 250 mm, tömege 130 g
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbd0762
5,0
BlackBurn Grid 1 Floor Pump
Pumpa - műhelybe, szelep típusa FV/SV (szingó) és AV (autószelep), 11 bar maximális nyomás,
12 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTblack62
4,6
One Air MAX 2.0
Pumpa - műhelybe, szelep típusa DV (hagyományos), FV/SV (szingó) és AV (autószelep), 11 bar maximális nyomás, hossza 610 mm, tömege 770 g
11 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTone13
4,7
Force SPORT DUO TELESZKÓP Al, fekete
Pumpa - úti, szelep típusa DV (hagyományos), FV/SV (szingó) és AV (autószelep), 8 bar maximális nyomás, hossza 210 mm, tömege 157 g
5 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTforce250
Lezyne Gravel Digital Drive Pro Silver - Pumpa Típusok
5,0
Lezyne Gravel Digital Drive Pro Silver
Pumpa - műhelybe, szelep típusa FV/SV (szingó), 6,9 bar maximális nyomás, Manométerrel hossza 600 mm, tömege 1700 g
35 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTlez060
4,5 10×
Lezyne Sport Drive Hv Grey/Hi Gloss vel. S
Pumpa - úti, szelep típusa FV/SV (szingó) és AV (autószelep), 6,2 bar maximális nyomás, hossza 170 mm, tömege 100 g
6 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTkn1106
4,0
Cattara DOUBLE kézi pumpa (2x 2000 cm3)
Műhelypumpa - felfújható matracokhoz, csónakokhoz, úszómedencékhez stb., gyors és kényelmes használat, fújás opcióval, mindkét helyzetben tolja a levegőt, többféle adapterrel, különböző lukakhoz, méret: 20 × 48 × 10 cm
4 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPRC037a3
Lezyne Digital Shock Drive Black / Gold
Pumpa - kerékpárvillára, szelep típusa AV (autószelep), 24,1 bar maximális nyomás, Manométerrel hossza 220 mm, tömege 200 g
26 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTlez090

Kerékpár pumpák

Kerékpár pumpák

A Kerékpár pumpák kategóriában összesen 131 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerékpár pumpák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kerékpár pumpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerékpár pumpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerékpár pumpák vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ