A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Kerékpáros navigációk - használt

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Garmin
(1)
SIGMA
(1)
Rendeltetés
Univerzális
(1)
Kerékpározás
(4)
Kijelző mérete
1,46 "
2,3 "
- 3,71 cm 5,84 cm
Tulajdonságok
Vízálló
(3)
Elektrokerékpárral kompatibilis
(1)
Felület nyelve
Cseh
(1)
Angol
(4)
Német
(3)
Operációs rendszer kompatibilitás
Android
(2)
IOS
(2)
Olcsó, de mégis 100%-ban működő árut keresel? Akkor a legjobb helyen jársz. Spórolj, és fedezd fel a felbontott, újszerű vagy használt áruk kínálatát. Minden terméket szakembereink gondosan ellenőriznek, így nem kell aggódnod amiatt, hogy törött, megbízhatatlan, sérült vagy koszos árut kapsz.

Felbontott – termékek új és tökéletes állapotban, teljeskörű garanciával. A csomagolás eredeti, csupán valaki már kinyitotta előtted a dobozt. Miért? Például az áru nem volt megfelelő ajándék. A terméket gondosan újracsomagoltuk az eredeti csomagolásba, és most talán épp Rád vár teljes pompájában természetesen lényegesen alacsonyabb árcédulával.

Megbízhatóság nagyszerű áron – ne keress a dologban semmi trükköt vagy buktatót. Mindent alaposan ellenőriztünk, és teljes körű, azaz 24 hónapos garanciát kínálunk Neked.

Újszerű – teljesen működőképes áru, amelyen a szokásos használatból adódóan már kisebb karcolások keletkeztek. A legtöbb esetben teljes tartozékokkal együtt kapod meg ezeket a termékeket is. Ezek megbízható áruk, amelyeket nem befolyásoltak jelentősen a korábbi kalandok, és most új tulajdonosra várnak. Az újszerű termékekre közel teljes, 21 hónapos garanciát adunk.

Igyekszünk mindent megtenni az eredeti csomagolás megőrzése érdekében, és ez gyakran sikerül is. A védelem azonban elsődleges fontosságú, ezért újszerű áruk esetében néha kénytelenek vagyunk cserekartonhoz nyúlni.

Használt – teljesen működőképes, azonnali használatra kész termékek, amelyekre 12 hónapos garanciát vállalunk. Előfordulhat, hogy a terméket csak az alapvető tartozékokkal együtt kapod meg. A csomag azonban mindig tartalmaz mindent, amire a termék teljes körű használatához szükséged van. Ezek olyan kifogástalan vagy szervizelt termékek, amelyek a láthatóbb kopások ellenére sem tartoznak a kidobásra itélt dolgok közé.

Ez az opció cserecsomagolással rendelkezhet, mivel számunkra a biztonság a legfontosabb. A termék azonban ugyanúgy teljesíti küldetését, mintha vadonatúj lenne. További információ az outlet árukról: itt.

7 termék
5,0
Garmin eTrex SE
GPS navigáció - 2,2"-es kijelző, 240 × 320 Mpx felbontás, vízálló, 1800 óra akkumulátor üzemidő, 28 MB belső memória, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth kompatibilis, tok színe fekete és sárga, mérete 100 × 61 × 33 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 157 g
57 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTgarm0028
5,0
iGET CYCLO C220 GPS
GPS navigáció - kerékpárhoz, 2,3"-es kijelző, magasságmérő, teljes idő, aktuális vezetési idő, megtett távolság, mozgásérzékelő és aktuális sebesség, iOS és Android kompatibilis, ANT+ és Bluetooth kompatibilis, tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 85 × 54 × 21 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 65 g
34 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTiget17
3,0
Lezyne SUPER PRO GPS BLACK
GPS navigáció - kerékpárhoz, 2"-es kijelző, hőmérő, teljes idő, aktuális vezetési idő, megtett távolság, mozgásérzékelő, átlagsebesség és aktuális sebesség, vízálló és elektrokerékpárral kompatibilis, TCX térképformátum, ANT+, Bluetooth és USB kompatibilis, tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 70,6 × 48,16 × 26 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 60 g
60 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SPTlez162
4,7 11×
ThinkRider pulzusmérő mellkaspánt
Érzékelő - alkalmas: pl. futáshoz vagy kerékpározáshoz, pulzustartomány: 30 akár 240 bpm, 65 és 95 cm között állítható pánttal, csatlakoztatás: Bluetooth 4.0 és ANT+, Runtastic Pro, Strava, UA Run, Endomondo és egyéb, védettségi fokozat: IP67, elem üzemidő: 300 h, modul mérete: 59,5 × 33,5 × 11,5 mm
9 490 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTthr012
4,3 17×
Sigma BASELINE 1200 WL, fekete/piros
Kerékpáros navigáció - hőmérő, átlagsebesség mérése, sebességmérő, megtett távolság mérése, összidő mérése, tartóval, vízálló, 1,46" kijelző, tömege: 22 g
11 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTif1090
Lezyne PRO CADENCE SENSOR BLACK
Érzékelő - a pedálfordulat és teljesítményadatok nyomon követése, LED kijelző, Bluetooth, a hajtókarra szerelhető, CR2032 elemmel működik, anyagmátrixú kompozit, fekete színben
9 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTlez167
3,6
ThinkRider karos pulzusmérő
Érzékelő - alkalmas pl. futáshoz vagy kerékpározáshoz, 350 mm-től állítható pánt, csatlakoztathatóság: BLE és ANT+, Garmin, OneLap, Strava, Wahoo, Zwift, és egyéb, védettségi fokozat: IP67, akkumulátor üzemidő: 20 h, mágneses töltés, LED indikátor, modul mérete: 46,78 × 34,58 × 11,58 mm, tömeg: 55 g
15 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTthr011

Kerékpáros navigációk - használt

Apple WatchApple Watch 6 (RECENZIÓ) – a mai idők legjobb órája? Az Apple Watch 6 sokak szerint a valaha volt legjobb okosóra. De mit mond a gyakorlati tapasztalat, és vajon tényleg a beleharapott alma a legjobb választás? Nem csak erről fogunk beszélni a mai recenzióban.
Hogyan használta először az AMOLED kijelzőt egy Garmin karóra? Nem csak ezt tárja fel a recenziónk.
MagicWatch 2. Ez a Honor cég legnépszerűbb okosórájának a neve, amelyet recenziónkhoz teszteltünk Önnek. A MagicWatch 2 óra megfelel a csuklódra, vagy mást kell keresned?
cikkOkosórával a jobb kondíció felé Az okosórákkal könnyedén megtervezheted, mérheted és kiértékelheted az edzési tevékenységeidet. Szerezz kondit, amely nem csak a koronavírus idején jön jól!
Garmin okosórát szeretnél vásárolni ? Útmutatónk segít kiválasztani a legmegfelelőbbet.
Végre itt a legnagyobb újdonság a Garmin aktivitásmérők világában. A Fenix 6 sorozatot hivatalosan 2019. augusztus 29-én mutatták be. Vajon milyen újításokat kínál az intelligens sportórák világában? Eláruljuk, hogy a legjelentősebb javulásra az akkumulátor...
További cikkek Összes cikk
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ