AlzaBoxy Q1 Shop roku

Kettler Cross P

Termékkatalógus
Kettler Cross P
Elliptikus tréner - lépéshossz: 390 mm, 14kg lendkerék, mágnesfék, a pulzusszám mérése, teherbírása: 130 kg
Kód:  SPTkett01

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kettler Cross P


A Kettler Cross P ellipszis tréner igazán szilárd kialakítással büszkélkedhet, éppen ezért ideális választás a minőségiés kényelmes testmozgáshoz. Bárki számára alkalmas lehet, aki szeretné csökkenteni a testsúlyát vagy fejleszteni a fizikaierőnlétét. Az ízületek fokozott terhelése nélkül dolgoztatja meg a test főbb izmait, emellett rendkívül hatékony a vérkeringésrendszerének megerősítésében is. A csúszásgátló kialakítású pedálok egyénileg állíthatók, így tehát minden alkatú felhasználószámára megfelelő paramétereket nyújt.


A Kettler Cross P ellipszis tréner legfontosabb jellemzői

  • Csúszásmentes, állítható pedálok
  • Kerekekkel a könnyebb kezelés érdekében
  • 7 profilozott program előre beállított paraméterekkel
  • Egy egyedi program megalkotásának és mentésének lehetősége a memóriában
  • Memória 4 felhasználó számára
  • 16 terhelésszint

Fitneszgép magas minőségben

A Kettler Cross P ellipszis tréner elektronikusan szabályozható mágneses fékrendszerrel és egy 14 kg tömegű fokozott perifériássebességű különleges lendkerékkel rendelkezik, amely ezenfelül még egyénileg kalibrált és egyensúlyozott is. Az alkatrészekrögzítéséről SFK ipari golyóscsapágyak gondoskodnak. Ugyanezek a minőségi csapágyak találhatók meg a csuklós csatlakozásban is - így biztosítják a készülék egészének hosszú élettartamát. Emellett praktikus tulajdonsága még a forgócsapágy ahátsó összeköttetésnél, hiszen kiküszöböli a tengelyes egyenlőtlenségeket, amelyeket a a váz esetleges csavarodása okozhat.

A fő alkatrészek csendes és karbantartást nem igénylő működését a lapos ékszíj meghajtás és rugós felfüggesztésű tárcsa garantálja.Az ellipszis tréner maximális teherbírása 130 kg.

Kettler Cross P tréner számos programmal maximum 4 felhasználónak

Az LCD kijelzővel ellátott számítógép összesen 12 programot kínál, mindegyik különböző paraméterekkel rendelkezik. Természetesena manuális program is elérhető, ahol 16 szinten szabályozhatod az ellenállást. Lehetőséged van saját profilt létrehozni azegyéni igényeidnek megfelelően. Továbbá elérhető a pulzusszám által vezérelt program is 55 %, 75 %, 90 %-os egyéni beállításmértékével is, amely a terhelést automatikusan a beállított pulzusszámnak megfelelően tartja. A számítógép méri az elteltidőt, sebességet, megtett távolságot, energiafogyasztást, sebességet, pulzusszámot és emellett megjeleníti az időt is. Amemória maximum 4 felhasználó tárolására képes. A pulzus érzékelése érintés-érzékelővel történik. A mellkasi öv és a fültartozék külön megvásárolható.

További információ:

Lépés (hossz/magasság):
38/26 cm

A pedálok közötti távolság:
22 cm (pedálok távolsága 35 cm)


Paraméterek

Tömeg
56 kg Kész!
Lendkerék tömege
14 kg Kész!
Mélység
132 cm Kész!
Szélesség
62 cm Kész!
Magasság
169 cm Kész!

Tömeg

Tömeg
56 kg Kész!

Lendkerék

Lendkerék tömege
14 kg Kész!

Általános méretek

Mélység
132 cm Kész!
Szélesség
62 cm Kész!
Magasság
169 cm Kész!

Teherbírás

Terhelhetőség
130 kg Kész!

Terhelés szabályozása

Terhelés szabályozása
Mágnesfék Kész!
Terhelési fokok száma
16 Kész!

Lépés hossza

Lépés hossz
39 cm Kész!

Jellemzők

Funkciók
A pulzusszám mérése Kész!

Programok száma

Programok száma
14 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes elliptikus tréner

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kettler Cross P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kettler Cross P. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kettler Cross P.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ