30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

KingCamp Bamboo 6046

Termékkatalógus
KingCamp Bamboo 6046
Rendszerező - terhelhetőség: 30 kg, anyaga: acél, alumínium, bambusz, belső polcok, oldalsó zseb és kampók, teleszkópos rúd, méretek: 85 × 60 × 45 cm, tömeg: 7 kg
Kód:  SPTking45 Termékszám:  6927194746160

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KingCamp Bamboo 6046

A KingCamp Bamboo 6046 rendszerező

Egy megfelelő összecsukható asztalt keresel kempingezéshez? Szerezd be a KingCamp Bamboo 6046 asztalt alumínium szerkezettel és bambusz asztallappal. A kempingasztal hossza eléri a 60 cm-t, magassága pedig a 85 cm-t. Nagy előnye a 30 kg-os teherbírás és a mellékelt szállítótáska. A KingCamp Bamboo 6046 kempingasztal beltéren és kültéren egyaránt használható. Egy praktikus rendszerezővel van felszerelve, amelyben különböző apró tárgyakat vagy edényeket tárolhatsz.

A KingCamp Bamboo 6046 rendszerező legfontosabb jellemzői

  • A KingCamp Bamboo 6046 minőségi kemping rendszerező 30 kg-os teherbírással rendelkezik
  • Szerkezetéhez kiváló minőségű alumíniumot használtak
  • Az asztallap tartós bambuszból készült
  • Értékelni fogod a belső polcok beállításának lehetőségét
  • A szállításhoz könnyen összecsukható
  • A csomag tartalmazza a szállítótáskát
  • A KingCamp Bamboo 6046 kemping rendszerező ellenáll az UV sugárzásnak
  • Méretek: 85 × 60 × 45 cm
  • Tömeg: 7 kg

KingCamp Bamboo 6046 rendszerező könnyen szétszedhető utazáshoz

Tároláshoz a KingCamp Bamboo 6046 kemping rendszerező néhány lépésben egyszerűen össze lehet hajtani. Akár összerakni, akár szétszedni próbálod a rendszerezőt, nem fog sok időt vagy erőfeszítést igényelni. Az összerakáshoz nincs szükség további szerszámokra. Ráadásul a szállítás során jól jön egy praktikus fogantyúkkal ellátott szállítótáska. Így könnyen elfér az autó csomagtartójában, és bárhová magaddal viheted.

KingCamp Bamboo 6046
KingCamp Bamboo 6046

KingCamp Bambusz 6046 kemping rendszerező kintre és bentre

A KingCamp Bamboo 6046 kemping rendszerező piknikezéskor és otthoni körülmények között egyaránt használható. A bambusz asztalt elviheted például a strandra, túrákra, sporteseményekre, de ugyanilyen könnyen átalakíthatod konyhai asztallá is. Lakókocsis kirándulásokon vagy horgászás közben is megtalálja a helyét. A KingCamp Bamboo 6046 bambusz rendszerező kiegészítő teleszkópos tartóval büszkélkedhet egy lámpa felakasztásához. Oldalsó kampók és egy zseb is rendelkezésre áll, ahová elteheted a konyhai eszközöket.

A KingCamp Bamboo 6046 kiváló minőségű kidolgozással büszkélkedhet

Nem kell aggódnod amiatt, hogy a KingCamp Bamboo 6046 asztal elhasználódik, ha gyakran kempingezel. A bambuszból készült összecsukható asztal alumínium szerkezete korrózió elleni kezelést kapott. Az összecsukható bambusz asztallap természetes anyagból készült és kezelték az UV sugarak ellen. 4 részből áll, amelyeket gyorsan és egyszerűen összeszerelhetsz, amikor csak szükséged van rájuk. Ellenáll a karcolásoknak és a kiömlő víznek. Könnyen tisztítható. Felülete kellemesen sima. A KingCamp Bamboo 6046 kempingasztal nemcsak tartós és környezetbarát, hanem hosszú élettartammal is büszkélkedhet.

KingCamp Bamboo 6046
KingCamp Bamboo 6046

Tárolóhely

A KingCamp Bamboo 6046 kemping rendszerező belső polcokkal, oldalzsebbel, oldalsó kampókkal és teleszkópos rúddal rendelkezik egy lámpa jobb vagy bal oldalról történő felakasztásához.

KingCamp Bamboo 6046

Tartós kialakítás

A KingCamp Bamboo 6046 kemping rendszerező szerkezetének gyártására eloxált alumínium vázat használtak, amely ellenáll a korróziónak.

KingCamp Bamboo 6046

Könnyen szétszedhető

A KingCamp Bamboo 6046 kemping rendszerezőt egy pillanat alatt elteheted a táskába. Az asztallap 4 részből áll, így egy kompakt méretű csomagot kapsz.

KingCamp Bamboo 6550

Paraméterek

Hossz
60 cm Kész!
Szélesség
45 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!
Tömeg
7 kg Kész!
Típus
Asztal Kész!

Méret

Hossz
60 cm Kész!
Szélesség
45 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!

Tömeg

Tömeg
7 kg Kész!

Típus

Típus
Asztal Kész!

Méretek

Hossz
600 mm Kész!
Szélesség
300 mm Kész!

Terhelhetőség

Terhelhetőség
30 kg Kész!

Tulajdonságok

Anyag
Fa, Alumínium Kész!
Szín
Fekete, Fa, Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KingCamp Bamboo 6046. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KingCamp Bamboo 6046.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ