Shop roku AP+ plus nový vizuál

KingCamp Catania

Termékkatalógus
KingCamp Catania
Sátor - családi, expedíciós, outdoor és lakókocsikhoz, forma: alagút, egy bejáratos, szerkezet anyaga: laminált, egyponyvás, vízálló, 1500 mm vízoszlop nyomás, tömege: 6,6 kg
Kód:  SPTking05 Termékszám:  6927194753434

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KingCamp Catania

A KingCamp Catania

A KingCamp Catania autóhoz rögzíthető családi kültéri sátorral elrejtőzhetsz az időjárás szeszélyei elől. Egy kemping előtető, amelynek előnye, hogy belül elég hely áll rendelkezésre a mozgáshoz. A bejárat az egyik oldalon található, a másik oldal a kocsihoz csatlakozik. A nedvességtől való védelmet a tartós héj biztosítja, a megfelelő vízállóságról a minőségi ponyva gondoskodik. A megvarráshoz poliésztert használtak. A KingCamp Catania sátor szerkezete laminált anyagból készült, amely az egyik leggyakrabban használt anyag.

A KingCamp Catania sátor legfontosabb jellemzői

  • A KingCamp Catania sátor vízálló
  • A szerkezetéhez laminált anyagot használtak
  • A ponyva poliészterből készült
  • A vízoszlop eléri az 1 500 mm-t
  • A kicsomagolt sátor méretei: 190 × 320 × 250 cm
  • Az összecsomagolt sátor méretei: 59 × 17 cm
  • Tömeg: 6,6 kg
  • A KingCamp Catania sátor kék és fehér színben készült

A KingCamp Catania sátor könnyen becsomagolható utazáshoz

A mellékelt kék színű szállítótáska gondoskodik a KingCamp Catani sátor egyszerű szállításáról. A sátrat percek alatt felállíthatod. Minimalista, 59 × 17 cm méretűre összehajtható. Tömege 6,6 kg. Kompakt méreteinek és alacsony tömegének köszönhetően könnyen hordozható. Használhatod kempingezéshez és más szabadtéri tevékenységekhez. A KingCamp Catania sátor személygépkocsikhoz, kisbuszokhoz, egyterű járművekhez, lakókocsikhoz és másokhoz rögzíthető. Egy praktikus tető, amely elrejt a forró nap és az eső elől.

KingCamp Catania
KingCamp Catania

A KingCamp Catania sátor könnyen felállítható

A KingCamp Catania sátor egyszerű felállító rendszerrel büszkélkedhet, amely nem igényel tudást vagy fizikai erőt. Percek alatt felállíthatod. Felállított állapotban 190 × 320 × 250 cm-es, és két felnőtt kényelmesen elfér benne. A megfelelő magasság szintén praktikus. A sátornak nyitható elülső fala van, így jó időben a természet része lehetsz. Ha el akarsz bújni az eső vagy a szél elől, csak zárd be a sátrat.

A KingCamp Catania minőségi kialakítással büszkélkedhet

A KingCamp Catania sátor ponyvája Oxford poliészter szövetből készült, amely ellenáll a víznek és a mechanikai sérüléseknek. A sátor feszítőkötelekkel és rögzítő cövekekkel szilárdan a talajhoz rögzíthető. Erősebb szélben is a helyén marad. A szerkezethez népszerű laminált anyagot használták. A KingCamp Catania sátor kiváló minőségű és elég nagy ahhoz, hogy különféle szabadtéri tevékenységekhez is megfeleljen.Az elülső kinyitható fal kitámasztható, így további, előtetővel védett teret kapsz.

KingCamp Catania
KingCamp Catania

Lámpát is felakaszthatsz

A KingCamp Catania sátor egy praktikus kampóval van felszerelve, amelyre a kellemes esti hangulat érdekében könnyen felakasztható egy lámpa.

KingCamp Catania

A sátort autóhoz is rögzítheted

A KingCamp Catania sátor egyszerű rögzítési rendszere több lehetőséget biztosít. Rögzíteni lehet például az ajtókilincshez vagy az autó kerekéhez.

KingCamp Catania

Egyszerű összeszerelés

Az egyszerű rúdcsatlakozó rendszernek köszönhetően a KingCamp Catania sátor rövid idő alatt felállítható. Miután összekapcsoltad a rudakat, csak húzd át őket az előkészített hurkokon, és már használhatod is a sátrat. A felállításhoz nincs szükség további szerszámokra.

KingCamp Catania

Paraméterek

Forma
Alagút Kész!
Sátor összetétele
Egy bejáratos Kész!
Speciális tulajdonságok
Vízálló, UV védelem Kész!
Vízoszlop nyomás
1 500 mm Kész!
Szerkezet anyaga
Laminált, Acél Kész!

Sátor elrendezése

Forma
Alagút Kész!
Sátor összetétele
Egy bejáratos Kész!

Tulajdonságok

Speciális tulajdonságok
Vízálló, UV védelem Kész!
Vízoszlop nyomás
1 500 mm Kész!
Szerkezet anyaga
Laminált, Acél Kész!
Szín
Fehér, Kék Kész!
Tömeg
6,6 kg Kész!
Ponyvák száma
Egyponyvás Kész!
Burkolat anyaga
Poliészter Kész!
Szellőzés
Hálózati nyílások Kész!

Típus

Típus
Családi, Expedíciós, Outdoor, Lakókocsikhoz Kész!

Méret - kibontva

Mélység
250 cm Kész!
Szélesség
320 cm Kész!
Magasság
190 cm Kész!

Méret - csomagolva

Szélesség
59 cm Kész!
Magasság
17 cm Kész!

Felszerelés

Felszerelés
Oldal Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KingCamp Catania Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KingCamp Catania. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KingCamp Catania.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ