30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Kona Lana'I türkiz/narancssárga színű

Termékkatalógus
Kona Lana'I türkiz/narancssárga színű
5 1 értékelés
Mountain bike szabadidős rekreációs, alumínium váz, váz magassága: 13" mm, modell 2020, felfüggesztett elülső villa felfüggesztés 100 mm rugózás lezárásának lehetőségével, fékek Tektro RS360, hajtómű Shimano Altus, váltó Shimano Altus, 16 sebesség, kerekek átmérője: 26", köpeny: 57,15 mm, tömeg 14,58 kg
Kód:  SPTKONA32nad Termékszám:  SPTKONA32nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kona Lana'I türkiz/narancssárga színű Megszűnt

Kona Lana'I türkiz/narancssárga színű

A(z) Kona Lana'I türkiz/narancssárga színű kerékpár nagyszerű választás, ha sok időt tervezel a szabadban tölteni. Ez egy mountain bike (MTB) kerékpár. Elsősorban erdei utakon és ösvényeken remekel. A kerékpár váza aerodinamikusabb háttartást engedélyez, így például hegynek felfelé a lábaink nagyobb erőt tudnak kifejteni jobb súlyelosztás mellett. A(z) Kona kerékpárja 16 áttételi fokozattal rendelkezik. A kerekek mérete 26". Ebből kifolyólag nagyszerűen irányítható és kellően agilis.

A(z) Kona Lana'I türkiz/narancssárga színű unisex kerékpár főbb tulajdonságai

  • A(z) MTB kerékpár 16 áttétellel rendelkezik
  • A váz ellenálló alumínium-csövek felhasználásával készült
  • A mountain bike (MTB) kerékpár könnyebb terepre a legalkalmasabb
  • Terhelhetősége: 110 kg
  • A köpenyek átmérője: 26"
  • Rugós első villa
  • Rögzíthető (lockout) felfüggesztés
  • A(z) MTB kerékpár Hidraulikus tárcsa fékekkel rendelkezik
  • A(z) Kona Lana'I türkiz/narancssárga színű kerékpár össztömege: 14,58 kg

A(z) Kona Lana'I türkiz/narancssárga színű anyaga és menettulajdonságai

A váz alumínium-csövekből készült. Erről az anyagról elmondhatjuk, hogy pehelykönnyű és tartós. Ráadásul a rozsdától sem kell félteni. A váz max. terhelhetősége: 110 kg. A villa rugóútja 100 mm, így szépen tompítja az úthibákból származó rezgéseket. A lengéscsillapító használata kényelmet nyújt, de erőt vesz el a hajtáslánctól. Evégett, az első kerék villája rögzíthető (lockout). A(z) Kona kerékpárját mechanikus tárcsafékekkel látták el. Az első és hátsó tárcsa átmérője 180 mm illetve 160 mm, amely ideális fékerőt biztosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kona Lana'I türkiz/narancssárga színű Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kona Lana'I turquoise-orange. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kona Lana'I turquoise-orange.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ