Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

26" kerékpár külső gumi

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Gumiköpeny típusa
Gumibelső nélküli
(6)
Belső gumis
(31)
Terep
Út
(2)
Univerzális
(29)
Offroad
(1)
ETRTO méret
47-559
(3)
50-559
(5)
54-559
(9)
57-559
(11)
60-559
(3)
62-559
(1)
Méret hüvelykben
20×1,75
(1)
26×1,75
(2)
26×2,0
(5)
26×2,1
(9)
26×2,25
(10)
26×2,35
(3)
26×2,4
(1)
Tömeg
480 g
1400 g
-
Perem
Drót
(26)
Kevlár (összecsukható)
(6)
Szűrés

A kerékpár külső gumi, más néven abroncs, a kerékpár felnijére felszerelt külső gumi, amely közvetlenül érintkezik az útfelülettel. Ez a gumiköpeny fontos szerepet játszik a kerékpár teljesítményében és kényelmében, mivel közvetlenül felelős a tapadásért, gördülési ellenállásért és kényelemért.

A 26" jelzés az mtb gumi méretét határozza meg. Ez alapján az adat alapján könnyen megtaláljuk az mtb kerékpárunkhoz megfelelő méretű külső gumit.

Tovább

MTB külső gumi 26"

A mountain bike kerékpár külső gumi egy olyan kiváló minőségű, strapabíró külső abroncs, amelyet kifejezetten hegyi kerékpározáshoz terveztek. Ez a gumiköpeny ideális választás az extrém terepek és változatos talajviszonyok közötti csúszásmentes és megbízható teljesítmény eléréséhez.

A 26" jelzés a kerékpárgumik méretét jelöli. A szám, amely a " 26" " jelzés része, az abroncs átmérőjét fejezi ki hüvelykben (inch-ben).

Mi valójában a kerékpár külső gumi?

A kerékpár külső gumi, más néven abroncs, a kerékpár felnijére felszerelt külső gumi, amely közvetlenül érintkezik az útfelülettel. Ez a gumiköpeny fontos szerepet játszik a kerékpár teljesítményében és a kényelmes tekerésben, mivel közvetlenül felelős a tapadásért, gördülési ellenállásért és nem utolsó sorban a biztonságért. A kerékpár külső gumija több rétegből áll, amelyek különböző anyagokból és szerkezetekből készülhetnek.

Összességében a kerékpár külső gumija a kerékpár egyik legfontosabb része, amely közvetlen hatással van a tapadásra, biztonságra és a teljesítményre. A megfelelő gumiválasztás kulcsfontosságú a kívánt kerékpározási élmény eléréséhez, legyen szó városi-, hegyi kerékpározásról vagy országúti tekerésről.

Milyen részekből áll egy kerékpár gumi?

  • A külső réteg általában vastagabb és keményebb anyagból van, hogy ellenálljon a sérüléseknek, például kavicsoknak vagy üvegdaraboknak.

  • A középső réteg legtöbbször olyan keverékanyagból készül, amely tartós és ellenálló a kopással szemben.

  • A belső réteg, ami tulajdonképpen a gumi lelke, a levegőt tartja és segít fenntartani a gumiban lévő nyomást.

A 26" mtb külső gumik bordázatai

A 26-os kerékpár külső gumik különböző méretben és mintázatban kaphatóak, amelyek különböző típusú kerékpárokhoz és útviszonyokhoz igazodnak. Például a 26" mtb külső gumik általában nagyobb és mélyebb bordázattal rendelkeznek, hogy biztosítsák a tapadást a hegyi terepen, míg a közúti kerékpár gumiabroncsok sima futófelülettel rendelkeznek, hogy minimalizálják a gördülési ellenállást aszfaltozott utakon.

MTB Kerékpár külső
MTB Kerékpár külső mély bordázattal

MTB Kerékpár külső
MTB Kerékpár külső sekély bordázattal

Miért szükséges az egyedi 26" mtb külső gumi?

A kerékpár külső gumija a kerékpár egyik legfontosabb része, amely közvetlen hatással van a tapadásra, kényelemre és teljesítményre. A megfelelő gumiválasztás kulcsfontosságú a kívánt kerékpározási élmény eléréséhez, legyen szó városi kerékpározásról, hegyi kerékpározásról vagy országúti tekerésről.

  • A 26" mtb külső gumi széles profillal rendelkezik, amely megfelelő tapadást és irányíthatóságot biztosít a hegyi utakon. A mély bordázatok és a speciális futófelület kialakítása hatékonyan elvezeti a vizet, így biztosítva a nedves környezetben is stabil tapadást és kormányozhatóságot.

  • A gumiköpeny anyaga kiváló minőségű, strapabíró gumiösszetételből készül, ami ellenáll az éles kavicsoknak, gyökereknek és más akadályoknak. Ez a tartós anyag megakadályozza a defektet és minimalizálja a gumik kopását, így hosszabb élettartamot biztosítva a 26" mtb külső gumiknak.

Az MTB külső gumik méretezése

A mountain bike kerékpár 26-os külső gumi univerzális mérettel rendelkezik, amely kompatibilis a legtöbb standard kerékpár felnivel. A könnyű súlyú szerkezet minimalizálja a terhelést, így elősegíti a gyorsulást és a hatékonyabb pedálozást.

Amikor egy kerékpár guminál a 26" jelzést látod, az azt jelenti, hogy az abroncs átmérője 26 hüvelyk.

A 26" méret hagyományosan a mountain bike (hegyikerékpár - mtb) gumiknál volt népszerű, és hosszú ideig standard méretként szolgált. Azonban az utóbbi években más méretek, például a 27,5" és a 29" is elterjedtek a hegyikerékpározásban. Az újabb kerékpármodellek között már ritkábban találkozhatunk 26" mtb külső gumikkal.

i

Fontos megjegyezni, hogy a 26" jelzés csak az abroncs átmérőjét határozza meg, és további tényezők is befolyásolják a kerékpárgumi méretét, például a szélesség és a belső kamra mérete. A kerékpár gumijának pontos méretét mindig a gumi oldalán található információk vagy az abroncsra vonatkozó specifikációk adhatják meg.

Mire figyeljünk a 26" mtb külső gumi vásárlása során

Amikor mountain bike 26"-os külső gumit választasz, fontos szempontokat érdemes figyelembe venni a tervezett kerékpározási stílusod, a terepviszonyok és a saját preferenciáid alapján.

Itt van néhány lépés, amelyek segíthetnek a megfelelő 26" mtb külső gumi kiválasztásában:

  • Ismerd meg a kerékpározási stílusod: Gondold át, hogy milyen típusú hegyikerékpározást kedvelsz. Például, ha inkább technikás singletrack-eken tekersz, akkor olyan 26-os külső gumit keress, amely jó tapadást és irányíthatóságot biztosít. Ha inkább gyorsabb terepeken nyomod, akkor olyan gumit válassz, amely kisebb gördülési ellenállást és jobb sebességet biztosít.

  • Terepviszonyok: Fontold meg, hogy milyen terepviszonyokon fogsz kerékpározni. Ha többnyire laza talajon vagy homokban tekersz, akkor olyan gumit válassz, amely nagyobb bordázattal rendelkezik és jó tapadást biztosít a puha talajon. Ha inkább keményebb terepen, például kőzeten vagy murván tekersz, akkor olyan 26-os mtb külső gumit vásárolj, amely simább középső futófelülettel rendelkezik a jobb gördülési sebesség érdekében.

  • Méret: Figyelj a megfelelő gumiabroncs méretére. A kerékpárod felnijén található információk vagy a már meglévő abroncsodon feltüntetett méret segíthetnek meghatározni, hogy milyen méretű gumiabroncsra van szükséged. Például a leggyakoribb mountain bike méretek közé tartoznak a 26", 27,5" és 29" átmérőjű gumik.

  • Profilminta: Fontos megvizsgálni a profilmintát is. Egy mélyebb bordázattal rendelkező gumiabroncs jobb tapadást és irányíthatóságot biztosíthat sáros vagy technikásabb terepen. Egy simább középső futófelülettel rendelkező 26" mtb külső gumi pedig jobb gördülési sebességet nyújthat aszfaltúton vagy sima terepen.

  • Márkák és vélemények: Vizsgáld meg különböző gyártók és márkák 26" mtb külső gumijait, olvass el vásárlói véleményeket, hogy információkat szerezz a külső gumik minőségéről, tartósságáról és teljesítményéről.

  • Keretrendszer: Ha a kerékpárodon van specifikus keretrendszer, például tubeless-ready, fontolj meg egy tubeless gumiabroncsot. A tubeless rendszernek előnyei vannak a defektállóság és a jobb tapadás terén.

Fontos, hogy figyelembe vegyél több szempontot is, és próbáld meg megtalálni a megfelelő egyensúlyt a tapadás, a sebesség és a terepviszonyok között. Ha bizonytalan vagy, érdemes szakértő kerékpárszerelővel konzultálni, aki segíthet a megfelelő mountain bike külső gumi 26" kiválasztásában az egyéni igényeid alapján.

Megbízhatóság

Legyen szó hegyi erdőről vagy murvás útról, a mountain bike kerékpár külső gumi 26-os kezeskedik a megbízhatóságért és a teljesítményért, amire szüksége van a kalandvágyó kerékpárosnak. Fedezd fel az izgalmas terepeket és hozd ki a legtöbbet a mountain bikeod által nyújtott élményből ezekkel a tartós és megbízható mtb 26" külső gumikkal.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Schwalbe Black Jack 26x2.1 K-Guard Szállításra kész > 10 db
Kerékpár külső gumi - MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,1 méret, 54-559 ETRTO-érték, univerzális mintázat, belső gumis, drót perem,
6 790 Ft

2.
Kerékpár külső gumi - MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,1 méret, 54-559 ETRTO-érték, univerzális mintázat, belső gumis, drót perem,
8 490 Ft

3.
Schwalbe CX Comp 26x2.0 K-Guard Szállításra kész > 10 db
Kerékpár külső gumi - MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,0 méret, 50-559 ETRTO-érték, univerzális mintázat, belső gumis, drót perem,
6 790 Ft

Még több
32 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
3,7
Schwalbe BILLY BONKERS 26x2.1 K-Guard bronz skin drótos
Kerékpár külső gumi - MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,1 méret, 54-559 ETRTO-érték, univerzális mintázat, belső gumis, drót perem,
8 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SCHW202
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Schwalbe Smart Sam Plus 26x2.1 Addix GreenGuard
Kerékpár külső gumi - elektro és MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,1 méret, 54-559 ETRTO-érték, univerzális mintázat, belső gumis, drót perem,
12 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SCHW189
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Schwalbe Marathon 26x2.0 GreenGuard B+Rt
Kerékpár külső gumi - MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,0 méret, 50-559 ETRTO-érték, aszfaltra optimalizált mintázat, belső gumis, drót perem,
10 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SCHW035
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Schwalbe Marathon Plus Tour 26x2,00 B+Rt
Kerékpár külső gumi - elektro és cross kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,0 méret, 50-559 ETRTO-érték, univerzális mintázat, belső gumis, drót perem,
15 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SCHW168
4,3
Mitas SCYLLA TD 26 x 2,25 black
Kerékpár külső gumi - MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,25 méret, 57-559 ETRTO-érték, univerzális mintázat, gumibelső nélküli és belső gumis, kevlár (összecsukható) perem,
14 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MIT001
4,5 16×
Schwalbe Black Jack 26x2.1 K-Guard
Kerékpár külső gumi - MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,1 méret, 54-559 ETRTO-érték, univerzális mintázat, belső gumis, drót perem,
6 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SCHW026
5,0
Schwalbe Nobby Nic new 26x2.25 Addix Performance nem hajtogatható
Kerékpár külső gumi - MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,25 méret, 57-559 ETRTO-érték, univerzális mintázat, belső gumis, drót perem,
9 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SCHW172
5,0
Schwalbe Magic Mary Addix Performance Bikepark 26x2,35"
Kerékpár külső gumi - MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,35 méret, 60-559 ETRTO-érték, univerzális mintázat, belső gumis, drót perem,
9 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SCHW070
3,4
Schwalbe Rapid Rob 26x2.25 new K-Guard
Kerékpár külső gumi - MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,25 méret, 57-559 ETRTO-érték, univerzális mintázat, belső gumis, drót perem,
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SCHW184
5,0
Schwalbe Smart Sam Plus 26x2,25 Addix GreenGuard
Kerékpár külső gumi - elektro és MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,25 méret, 57-559 ETRTO-érték, univerzális mintázat, belső gumis, drót perem,
12 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SCHW190
4,3
Schwalbe Rapid Rob 26x2.1 new K-Guard
Kerékpár külső gumi - MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,1 méret, 54-559 ETRTO-érték, univerzális mintázat, belső gumis, drót perem,
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SCHW183
5,0
Schwalbe Racing Ralph 26x2,25 New Addix Perf.TLR - hajtogatható
Kerékpár külső gumi - MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,25 méret, 57-559 ETRTO-érték, univerzális mintázat, gumibelső nélküli, kevlár (összecsukható) perem,
10 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SCHW145
4,8
Schwalbe CX Comp 26x2.0 K-Guard
Kerékpár külső gumi - MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,0 méret, 50-559 ETRTO-érték, univerzális mintázat, belső gumis, drót perem,
6 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SCHW012
5,0
Schwalbe Space 26x2.35" külső, K-Guard defektvédelem
Kerékpár külső gumi - MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,35 méret, 60-559 ETRTO-érték, univerzális mintázat, gumibelső nélküli és belső gumis, drót perem,
10 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SCHW114
4,2 12×
Schwalbe Land Cruis 26 x 1.75 new
Kerékpár külső gumi - MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×1,75 méret, 47-559 ETRTO-érték, univerzális mintázat, belső gumis, drót perem,
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SCHW019
4,0
Schwalbe Big Betty 26x2.40 BikePark Addix Performance nem hajtogatható
Kerékpár külső gumi - MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,4 méret, 62-559 ETRTO-érték, univerzális mintázat, belső gumis, drót perem,
11 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SCHW152
4,3
Schwalbe Smart Sam Perform 26x2,25 new neskl. gumiabroncs
Kerékpár külső gumi - MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,25 méret, 57-559 ETRTO-érték, aszfaltra optimalizált mintázat, belső gumis, drót perem,
8 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SCHW002
5,0
Schwalbe Rocket Ron 26x2,25 Performance
Kerékpár külső gumi - MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,25 méret, 57-559 ETRTO-érték, univerzális mintázat, gumibelső nélküli és belső gumis, kevlár (összecsukható) perem,
15 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT14516
4,9
Schwalbe Black Jack K-Guard 26x2,25"
Kerékpár külső gumi - MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,25 méret, 57-559 ETRTO-érték, univerzális mintázat, belső gumis, drót perem,
6 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SCHW045
5,0
Schwalbe Smart Sam Addix Performance 26 x 2,1"
Kerékpár külső gumi - MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,1 méret, 54-559 ETRTO-érték, univerzális mintázat, belső gumis, drót perem,
8 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SCHW037
5,0
Schwalbe Rocket Ron Performance 26x2,1
Kerékpár külső gumi - MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,1 méret, 54-559 ETRTO-érték, univerzális mintázat, gumibelső nélküli és belső gumis, kevlár (összecsukható) perem,
11 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT14515
4,5
Schwalbe Land Cruis 26x2.0 new
Kerékpár külső gumi - MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,0 méret, 50-559 ETRTO-érték, univerzális mintázat, belső gumis, drót perem,
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SCHW020
4,7 13×
Schwalbe Smart Sam 26x2,1 Performance
Kerékpár külső gumi - MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,1 méret, 54-559 ETRTO-érték, univerzális mintázat, belső gumis, kevlár (összecsukható) perem,
12 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT14518
4,3
Mitas Charybdis 26x2,25"
Kerékpár külső gumi - MTB kerékpárhoz, 26"kerékátmérő, 26×2,25 méret, 57-559 ETRTO-érték, univerzális mintázat, belső gumis, drót perem,
6 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTmit0038

26" kerékpár külső gumi

26" kerékpár külső gumi

A 26" kerékpár külső gumi kategóriában összesen 32 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó 26" kerékpár külső gumi Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább 26" kerékpár külső gumi A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb 26" kerékpár külső gumi A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: 26" kerékpár külső gumi vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ