A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

LaPlaya rozsdamentes acél termosz 1L

Termékkatalógus
LaPlaya rozsdamentes acél termosz 1L
Termosz duplafalú vákuum-szigetelt rozsdamentes acél, kivehető tölcsér dugóval, a tartalom fog tartani 6 óra meleg., hideg 24 órával.
Kód:  SPT5564 Termékszám:  4020716053035
LaPlaya rozsdamentes acél termosz 1L Megszűnt

LaPlaya rozsdamentes acél termosz 1L

Ha keres minőségi termosz, így ez a darab LaPlaya biztosan nem léphet a következő. Köszönjük, hogy a kettős szigetelésű falakon vakuovaným tartani az italt felmelegedni 6 óra és hűvös akár 24 órán keresztül. Termosz készült kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, hogy garantálja a könnyű karbantartást és hosszú élettartamot. Van is egy eltávolítható tölcsérrel, dugóval.

legfontosabb jellemzői

  • Volume 1 l
  • A duplafalú szigetelt rozsdamentes acél vákuum
  • Levehető tölcsér dugóval
  • Tartalom tart nyolc órát hideg és meleg 24 óra
  • 5 év garancia szorosságát
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaPlaya Termoska nerez 1L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaPlaya Termoska nerez 1L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaPlaya Edelstahl-Thermos 1L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaPlaya Edelstahl-Thermos 1L.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ