Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Leader Fox Bend 28" fehér matt / rózsaszín

Termékkatalógus
Leader Fox Bend 28" fehér matt / rózsaszín
Elektromos kerékpár - cyclocross és elektromos, 28", női, felfüggesztett elülső villa, rekreációs kerékpár, középre felszerelt bafang M420 motor, alumínium váz, 419,1 mm magas váz, üresjárat, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2020
Kód:  SPTlea173nad Termékszám:  SPTlea173nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Leader Fox Bend 28" fehér matt / rózsaszín Megszűnt

Leader Fox Bend 28" fehér matt / rózsaszín

Ha nem vagy formában és már rég volt, amikor utoljára biciklire pattantál, mégis szívesen elmennél a barátaiddal egy kerékpártúrára, akkor (az) Leader Fox elektromos kerékpárja remek megoldás. Ez a modelltípus azoknak a legideálisabb, akik inkább rekreációs körülmények között használják majd. Megvásárlása előtt érdemes figyelembe venni a kerékpár teherbírását is, amely jelen esetben 120 kg. A váz alumínium. Erről a modern anyagról elmondható, hogy könnyű és strapabíró, tehát nincs negatív hatással a vázra. A(z) Leader Fox Bend 28" fehér matt / rózsaszín elektromos kerékpár felfüggesztett elülső villa lengéscsillapító rendszerrel rendelkezik. Ez a női cyclocross, elektromos kerékpár bafang M420 típusú motorral rendelkezik. A motor a kerékpár középső részébe van beépítve. A kerékpár össztömege: 25 kg. A maximális hatékonyság érdekében 9 áttételi fokozattal rendelkezik. Az elektromotor teljesítménye: 250 W. A(z) Leader Fox elektromos kerékpárjának max. hatótávja 130 km.

A(z) Leader Fox Bend 28" fehér matt / rózsaszín elektromos kerékpár legfőbb tulajdonságai

  • Az elektromos kerékpár a tökéletes megoldás, ha nincs kedved tekerni
  • Ingázásra és kirándulásokra is alkalmas
  • Ez egy cyclocross, elektromos
  • Ajánlott felhasználási terület: rekreációs
  • A váz anyaga: alumínium
  • A(z) Leader Fox elektromos kerékpárja hidraulikus tárcsa fékekkel rendelkezik
  • Felfüggesztett elülső villa lengéscsillapítással rendelkezik
  • Összesen 9 fokozattal bír
  • Súlya: 25 kg
  • Fixálható felfüggesztés (kerékpárvilla )
  • A(z) Leader Fox Bend 28" fehér matt / rózsaszín elektromos kerékpár színe: fehér és rózsaszín
  • A(z) 2020 szezonra készült
  • A motor a kerékpár középső részébe van beépítve
  • A motor gyártója: bafang M420

A kerékpár mérete

Mielőtt kerékpárt vásárolnál vedd figyelembe annak méretét és gondold át, hogy milyen környezetben szeretnéd használni. Ez egy cyclocross, elektromos, ígyelsődlegesen terep viszonyokhoz ajánlott, de természetesen városi körülmények között is használható. Felépítése, mérete és dizájnja alapján női. A kényelmes bringázás érdekében 158 - 165 cm közötti magassággal rendelkezőknek ajánlott. A(z) Leader Fox Bend 28" fehér matt / rózsaszín kerekeinek átmérője 28". A bicikli köpenyének szélessége 47 mm. Az optimális méretű kerékpár komfortos használatot garantál rövidebb és hosszabb utakon is.

A(z) Leader Fox elektromos kerékpárjának meghajtása

A kerékpár megvásárlása előtt érdemes meghatározni, hogy mekkora hatótávot, teljesítményt és sebességet várunk el tőle. A típus villanymotorjának teljesítménye: 250 W. A(z) Leader Fox elektromos kerékpárjának max. hatótávolsága 130 km, sebessége pedig 25 km/h. Az akksi elhelyézése: kerékpárváz.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Leader Fox Bend 28" fehér matt / rózsaszín Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leader Fox Bend 28" bílá mat/růžová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Leader Fox Bend 28" biela mat/ružová.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ