Leader Fox Bend 28" matt fekete / kék

Termékkatalógus
Leader Fox Bend 28" matt fekete / kék
Elektromos kerékpár - cyclocross és elektromos, 28", férfi, felfüggesztett elülső villa, rekreációs kerékpár, középre felszerelt bafang M420 motor, alumínium váz, 444,5 mm magas váz, üresjárat, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2020
Kód:  SPTlea158nad Termékszám:  SPTlea158nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Leader Fox Bend 28" matt fekete / kék

Ha épp nem vagy jó kondiban és már rég volt, amikor utoljára biciklire pattantál, mégis szívesen elmennél egy kerékpártúrára, akkor (az) Leader Fox elektromos kerékpárja a tökéletes megoldás. Ez a típus azoknak ajánlott, akik zömmel rekreációs körülmények között fogják használni. Megvásárlása előtt érdemes gondolni a kerékpár teherbírására is, amely ebben az esetben 120 kg. A bicikli váza alumínium. Erről az anyagról elmondható, hogy könnyű és ellenálló, mégsincs negatív hatással a vázra. A(z) Leader Fox Bend 28" matt fekete / kék elektromos kerékpár felfüggesztett elülső villa lengéscsillapító rendszerrel lett ellátva. Ez a férfi cyclocross, elektromos kerékpár bafang M420 típusú motorral rendelkezik. A motor a kerékpár középső részébe van beépítve. A bicikli súlya: 24,9 kg. A maximális hatékonyság érdekében 9 fokozattal lett ellátva. Az elektromotor legnagyobb teljesítménye: 250 W. A(z) Leader Fox elektromos kerékpárjának maximális hatótávolsága 130 km.

A(z) Leader Fox Bend 28" matt fekete / kék elektromos kerékpár fontosabb jellemzői

  • Az elektromos kerékpár a tökéletes megoldás, ha nincs kedved tekerni
  • Ingázásra és kirándulásokra is alkalmas
  • Arculatát tekintve ez egy cyclocross, elektromos
  • Felhasználási terület: rekreációs
  • Anyaga: alumínium
  • A(z) Leader Fox elektromos kerékpárja hidraulikus tárcsa fékekkel rendelkezik
  • Felfüggesztett elülső villa lengéscsillapítással rendelkezik
  • Összesen 9 fokozattal szerelték fel
  • A kerékpár össztömege: 24,9 kg
  • Zárolható felfüggesztés (kerékpárvilla )
  • A(z) Leader Fox Bend 28" matt fekete / kék kerékpár színe: fekete és kék
  • A(z) 2020 szezon újdonsága
  • A villanymotor a középső részben található
  • A motor gyártója: bafang M420

A kerékpár megfelelő mérete

Mielőtt kerékpárt vásárolnál nézd meg milyen méretre van szükséged és gondold át, milyen terepen szeretnéd használni. Ez egy cyclocross, elektromos, így mindenekelőtt terep viszonyokhoz ajánlott, de természetesen városi körülmények között is használható. Felépítése, mérete és formája alapján férfi. A kényelmes bringázás érdekében 160 - 175 cm közötti magassággal rendelkezőknek ajánlott. A(z) Leader Fox Bend 28" matt fekete / kék kerekeinek átmérője 28". A kerékpár köpenyének szélessége 47 mm. Az ideális méretű kerékpár komfortos használatot biztosít hosszú utakon is.

A(z) Leader Fox elektromos kerékpárjának meghajtása

Az elektromos kerékpár megvásárlása előtt érdemes meghatározni, hogy mekkora hatótávot, teljesítményt és max. sebességet várunk tőle. A modell elektromotorjának teljesítménye: 250 W. A(z) Leader Fox elektromos kerékpárjának hatótávolsága 130 km, legnagyobb sebessége pedig 25 km/h. Az akksi elhelyézése: kerékpárváz.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Leader Fox Bend 28" matt fekete / kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leader Fox Bend 28" černá mat/modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Leader Fox Bend 28" čierna mat/modrá.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ