A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Leatherman Crater C33Lx Fekete kés

Termékkatalógus
Leatherman Crater C33Lx Fekete kés
5 5 értékelés
Kés - zsebkés, 2 funkció,
Kód:  SPT6319 Kiterjesztett jótállás+276 hónap Termékszám:  LTG 8601251N Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Leatherman Crater C33Lx Fekete kés

A Leatherman Crater C33x egy kiváló, rendkívül éles kés. Alacsony súlyának, és kis méretének köszönhetően mindig magaddal tarthatod. Robusztus karabinerének segítségével könnyedén a hátizsákodhoz, vagy övedre kapcsolhatod. A karabiner egyébként praktikus sörnyitóként is funkcionál, a kés pedig - a beépített biztonsági zárnak köszönhetően - nem csukódik be automatikusan: csak akkor zárhatod le a pengét, miután manuálisan kioldottad a zárat. Ez a praktikus, kiváló kés hűséges társad lesz otthon, és műhelyben, úgy, mint kempingezéskor, vagy különböző túrák alkalmával. 

A Leatherman Crater C33Lx kés legfontosabb jellemzői:

  • Kombinált penge
  • Megakadályozza a véletlen bezáródást
  • Karabiner sörnyitó funkcióval
  • Levehető övkarabínerrel
  • Nagyon alacsony tömeg

A kombinált kés 420HC rozsdamentes acélból készült, speciális hőkezeléssel. Nyele különleges hőre lágyuló anyag: üvegszállal ötvözött nejlon, a tartósság, és kis súly érdekében. A nyél annyira erős, hogy nincs szükség belső acélszerkezetre, így a kés súlya a vártnál is alacsonyabb.

25 év garancia!

Minden Leatherman termék maximális odafigyeléssel, és prémium kategóriás anyagokból készül. Így érthető, hogy egy életen át tartó megbízhatósággal rendelkeznek. Ennek bizonyítékaként pedig a Leatherman 25 éven át tartó garanciát vállal a termékeire.


További információk:

A kés hossza a zárt állapotban:
9,82 cm

 

Paraméterek

Funkciók száma
1 Kész!
Funkciók
Kés, Biztosíték Kész!
Típus
Zsebkés Kész!

Funkciók

Funkciók száma
1 Kész!
Funkciók
Kés, Biztosíték Kész!

Típus

Típus
Zsebkés Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Leatherman Crater C33Lx Fekete kés Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leatherman Crater C33LX Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Leatherman Crater C33Lx Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ