AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Leatherman Crater C33Tx Fekete kés

Termékkatalógus
Leatherman Crater C33Tx Fekete kés
5 2 értékelés
Kés - zsebkés, 1 funkció,
Kód:  SPT6322 Kiterjesztett jótállás+276 hónap Termékszám:  LTG 8602251N Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Leatherman Crater C33Tx Fekete kés

A Leatherman Crater C33Tx Fekete kés szinte már olyan mint egy borotvapenge, köszönhetően a kis tömegének és a hihetetlen élességének. Kis tömegének és a rajta található egyszerű karabínernek köszönhetően könnyedén hordhatjuk nadrágunkra erősítve is. A rögzítő karaíner sörnyitóként is tökéletesen funkcionál. Ez a kés szerves részévé válhat az életednek, akár otthon, a ház mellett vagy túrázás és kemping közben is. A Leatherman kések a biztonságos használatra törekednek, így a Crater C33Tx egy biztonsági becsukódást gátló zárral rendelkeznek, ezzel megakadályozva, hogy a kezünkre csukjuk az éles pengét. A kés összecsukása csak az erre kialakított zár manuális feloldása után lehetséges. A zárszerkezet megakadályozza, hogy magától kinyíljon a kés. Ez a funkció különösen hasznos, amikor a zsebünkben vagy táskánkban tartjuk a kést, és az nem képes spontán sérüléseket okozni. Végül, a kés rendelkezik még két extra funkcióval: egy Philips és egy lapos csavarhúzóval.

A Leatherman Crater C33Tx kés legfontosabb jellemzői:

  • Kombinált penge
  • 4 féle funkció
  • Megakadályozza a véletlen összecsukódást
  • Karabély
  • Nagyon alacsony tömeg
  • Phillips és lapos csavarhúzó

A kombinált penge rozsdamentes acélból készült, nagy széntartalmú 420HC anyagból és egy speciális hőkezelés segítségével. A fogantyú egy speciális thermoplastic anyagból - nylonból hozzáadott üvegszállal készült, így hihetetlen rugalmas és emellett nagyon tartós. A markolat olyan erős, hogy nincs szükség benne külön acélszerkezet kialakítására. Az így kapott teljes tömege a késnek meglepően alacsony!

25 év garancia!

Minden Leatherman termék kiváló minőségéről híres, ennek köszönhetően akár ekész életeden át hazsnos kiegészítőd lehet! Ennek bizonyítékaként biztosítja a Leatherman márka a 25 éves garanciáját!

További információk:

A hossza a zárt állapotban:
9,82 cm

 

Paraméterek

Funkciók száma
1 Kész!
Funkciók
Kereszt csavarhúzó, Kés, Laposfejű csavarhúzó, Biztosíték Kész!
Típus
Zsebkés Kész!

Funkciók

Funkciók száma
1 Kész!
Funkciók
Kereszt csavarhúzó, Kés, Laposfejű csavarhúzó, Biztosíték Kész!

Típus

Típus
Zsebkés Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Leatherman Crater C33Tx Fekete kés Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leatherman Crater C33TX Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Leatherman Crater C33Tx Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ