30 dnů na vrácení Shop roku

Leatherman Signal Crimson

Termékkatalógus
Leatherman Signal Crimson
4,8 6 értékelés
Multitool - 19 funkció, eszköz hossza 11,43 cm, tömege 212,6 g
Kód:  SPT6331a Termékszám:  0037447008252 Gyártó honlapja:

Leatherman Signal Crimson

Az outdoor szerelmese vagy? Családi kirándulásra, többnapos hegyi túrára vagy folyami túrára készülsz a barátaiddal? A széles körben elterjedt Leatherman Signal Crimson hasznos segítőd lesz mindennap és a nem várt helyzetekben is, amelyek bármikor előfordulhatnak a természetben sétálva. A hozzáadott funkciói ideálissá teszik a kinti tartózkodáshoz. Ide tartoznak többek között a szikravető, biztonsági  síp és az ügyes kalapács. Könnyedén tüzet készíthetsz,  segítséget hívhatsz, vagy a sátor közelében leverheted a csapokat. Ezenkívül mind a 19 praktikus  eszköz biztonsági zárral van ellátva. Nem kell aggódnod az esetleges sérülések miatt.

A Leatherman Signal Crimson multiszerszám szerszám legfontosabb jellemzői

  • Modern multiszerszám
  • Ideális expedíciókhoz, kempingezéshez, sátorozáshoz
  • Leatherman Signal Crimson 19 praktikus funkcióval
  • Biztosítékokkal felszerelve
  • Prémium 420HC rozsdamentes acél pengék
  • Szén alapú bevonat a karcolások és a korrózió ellen
  • Színe: piros és fekete

Kiváló minőségű anyagok

Minden Leatherman termék precíziós feldolgozással büszkélkedhet, és kizárólag prémium anyagokból készül. Csak így garantálhatják a maximális megbízhatóságot az élettartama alatt. A minőségi bizonyítéka ként a Leatherman 25 éves garanciát vállal. Az Leatherman Signal Crimson sem kivétel ezalól. Az egyes szerszámok kiváló minőségű 420 HC rozsdamentes acélból készülnek, nagy széntartalommal. Ez biztosítja a magas ellenálló képességét. A szénalapú bevonat védi a szerszámot a karcolásoktól és a korróziótól. 

19 okos eszköz

A Leatherman Signal Crimson semmilyen helyzetben nem hagy cserben téged. Összesen 19 okos és praktikus eszközt tartalmaz, amelyek segítségével megoldhatod a legkülönbözőbb helyzeteket. A felszerelés része egyebek között egy üvegnyitó, konzervnyitó, harapófogó, fűrész, kábelvágó, ár (lyukasztó), 1/4 "-es Hex Bit foglalat,  1/4" hex kulcs, 1,6" hex kulcs, karabiner,  síp, szikravető és kalapácsA Leatherman Signal Crimson multiszerszám valóban nélkülözhetetlen eszköz az expedíciókhoz és a természetbe való kirándulásokhoz.

Tömege:
212,6 g

Paraméterek

Tömeg
212,6 g Kész!
Használat
Úti, EDC Kész!
Penge hossza
6,93 cm Kész!
Hossz
11,43 cm Kész!
Tömeg
212,6 g Kész!

Tömeg

Tömeg
212,6 g Kész!

Használat

Használat
Úti, EDC Kész!

Penge

Penge hossza
6,93 cm Kész!
Hossz
11,43 cm Kész!

Tömeg

Tömeg
212,6 g Kész!

Funkciók

Funkciók száma
19 Kész!
Funkciók
1/4 box kulcs, 1/4 hex bit, 3/16 box kulcs, Bitadapter, Karabiner, Kalapács, Fogó, Drótvágó, Gyújtószerszám, Kés, Kombinálható élű kés, Konzervnyitó, Palacknyitó, Fémfűrész, Bőrlyukasztó, Mentő síp Kész!

Típus

Típus
Kártyakés Kész!

Tulajdonságok

Penge anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Nyél anyaga
Acél Kész!

Méretek

Penge hossza
6,93 cm Kész!
Bezárt eszköz hossza
11,43 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Leatherman Signal Crimson Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leatherman Signal Crimson. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Leatherman Signal Crimson. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Leatherman Signal Crimson. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Leatherman Signal Crimson.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ