AlzaBoxy Q1 Shop roku

Leatherman Signal fekete / ezüst

Termékkatalógus
Leatherman Signal fekete / ezüst
5 2 értékelés
Multitool - multifunkciós kés, 19 funkció, kés hossza: 11,43 cm, tömege: 212 g
Kód:  SPTlm0016 Termékszám:  0037447006340 Gyártó honlapja:

Leatherman Signal fekete / ezüst

Az outdoor szerelmese vagy? Családi kirándulásra, többnapos hegyi túrára vagy folyami túrára készülsz a barátaiddal? A széles körben elterjedt Leatherman Signal Crimson hasznos segítőd lesz mindennap és a nem várt helyzetekben is, amelyek bármikor előfordulhatnak a természetben sétálva. A hozzáadott funkciói ideálissá teszik a kinti tartózkodáshoz. Ide tartoznak többek között a szikravető, biztonsági  síp és az ügyes kalapács. Könnyedén tüzet készíthetsz,  segítséget hívhatsz, vagy a sátor közelében leverheted a csapokat. Ezenkívül mind a 19 praktikus  eszköz biztonsági zárral van ellátva. Nem kell aggódnod az esetleges sérülések miatt.

A Leatherman Signal Crimson multiszerszám szerszám legfontosabb jellemzői

  • Modern multiszerszám
  • Ideális expedíciókhoz, kempingezéshez, sátorozáshoz
  • Leatherman Signal Crimson 19 praktikus funkcióval
  • Biztosítékokkal felszerelve
  • Prémium 420HC rozsdamentes acél pengék
  • Szén alapú bevonat a karcolások és a korrózió ellen
  • Színe: szürke-fekete

Kiváló minőségű anyagok

Minden Leatherman termék precíziós feldolgozással büszkélkedhet, és kizárólag prémium anyagokból készül. Csak így garantálhatják a maximális megbízhatóságot az élettartama alatt. A minőségi bizonyítéka ként a Leatherman 25 éves garanciát vállal. Az Leatherman Signal Crimson sem kivétel ezalól. Az egyes szerszámok kiváló minőségű 420 HC rozsdamentes acélból készülnek, nagy széntartalommal. Ez biztosítja a magas ellenálló képességét. A szénalapú bevonat védi a szerszámot a karcolásoktól és a korróziótól. 

19 okos eszköz

A Leatherman Signal Crimson semmilyen helyzetben nem hagy cserben téged. Összesen 19 okos és praktikus eszközt tartalmaz, amelyek segítségével megoldhatod a legkülönbözőbb helyzeteket. A felszerelés része egyebek között egy üvegnyitó, konzervnyitó, harapófogó, fűrész, kábelvágó, ár (lyukasztó), 1/4 "-es Hex Bit foglalat,  1/4" hex kulcs, 1,6" hex kulcs, karabiner,  síp, szikravető és kalapácsA Leatherman Signal Crimson multiszerszám valóban nélkülözhetetlen eszköz az expedíciókhoz és a természetbe való kirándulásokhoz.

Tömege:
212,6 g

Paraméterek

Használat
EDC Kész!
Penge hossza
6,93 cm Kész!
Hossz
11,43 cm Kész!
Tömeg
212 g Kész!
Funkciók száma
19 Kész!

Használat

Használat
EDC Kész!

Penge

Penge hossza
6,93 cm Kész!
Hossz
11,43 cm Kész!

Tömeg

Tömeg
212 g Kész!

Funkciók

Funkciók száma
19 Kész!
Funkciók
1/4 box kulcs, 1/4 hex bit, 3/16 box kulcs, Karabiner, Kalapács, Fogó, Drótvágó, Gyújtószerszám, Bit tartó, Kombinálható élű kés, Krimpelő, Konzervnyitó, Palacknyitó, Bőrlyukasztó, Mentő síp Kész!

Típus

Típus
Kártyakés Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Leatherman Signal fekete / ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leatherman Signal black/silver. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Leatherman Signal black/silver.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ