30 dnů na vrácení Shop roku

Leatherman Signal granity grey

Termékkatalógus
Leatherman Signal granity grey
5 2 értékelés
Multitool - 19 funkció, eszköz hossza 11,43 cm, tömege 212,6 g
Kód:  SPTlea202 Termékszám:  0037447008177 Gyártó honlapja:

Leatherman Signal granity grey

A természet lelkes rajongója vagy? Családi kirándulásra, több napos hegyi túrára vagy éppen raftingra készülsz barátaiddal? A kibővített Leatherman Signal modell jól használható olyan mindennapi és szokatlan helyzetekben, amelyekkel a természetben sétálva találkozhatsz. A hozzáadott funkciók segítik a kültéri tartózkodást. Ilyen a kovakő, a sürgősségi síp és az okos kalapács. Könnyedén tüzet gyújthatsz, segítséget hívhatsz vagy beverheted a cölöpöket a sátorhoz. Ezenkívül mind a 19 funkcionális eszközt biztonsági biztosítékkal látták el, így nem kell félni a sérülésektől.

A Leatherman Signal Signal granity gray többfunkciós szerszám főbb jellemzői

  • Modern multifunkcionális eszköz
  • Ideális kültéri expedíciókhoz, kempingezéshez, kirándulásokhoz
  • A Leatherman Signal 19 praktikus funkciót lát el
  • Biztonsági biztosítékokkal felszerelve
  • Prémium 420HC rozsdamentes acél pengék
  • Szén alapú bevonat a karcolások és a korrózió ellen
    A Cerakote felületkezelés véd a korróziótól, a kopástól és más mechanikai sérülésektől is

    Színes változat: ezüstszürke

    Kiváló minőségű anyagokból készült multifunkciós szerszám

    Minden Leatherman termék precíziós feldolgozással büszkélkedhet, és kizárólag prémium anyagokból készül. Csak így garantálhatják a maximális megbízhatóságot egész életük során. A Leatherman Signal sem kivétel. Az egyes szerszámok pengéi kiváló minőségű 420HC rozsdamentes acélból készülnek, magas széntartalommal. Ez biztosítja a magas kopásállóságot is. A szénalapú bevonat megvédi a szerszámot a karcolásoktól és a korróziótól. A kerámia alapú Cerakote felületkezelés ezután védőréteget biztosít a korrózió, a kopás és más mechanikai sérülések ellen is.

Leatherman Signal 19 okos eszközzel

A Letherman Signal semmilyen helyzetben nem fog cserben hagyni. Összesen 19 okos és praktikus eszközt kínál, amelyek segítenek a különböző problémák megoldásában. Felszereltsége részei a következők: félkerekcsőrű fogó, harapófogó, hasítófogók puha és kemény huzalokhoz, félszerát élű kés, kombinált pengéjű kés, fűrész, kalapács, lyukasztó, konzerv- és üvegnyitó, 1/4" Hex Bit foglalat, Bitfej, 1/4" csavarkulcs, karabiner, 3/16" csavarkulcs, mentősíp, kovakő és gyémántbevonatú vágószerszám. A Leatherman Signal többfunkciós szerszám valóban nélkülözhetetlen segítség a kültéri expedíciók és a természetjárások során

Tömeg:
212,6 g

Paraméterek

Használat
Úti, EDC Kész!
Penge hossza
6,93 cm Kész!
Hossz
11,43 cm Kész!
Tömeg
212,6 g Kész!
Funkciók száma
19 Kész!

Használat

Használat
Úti, EDC Kész!

Penge

Penge hossza
6,93 cm Kész!
Hossz
11,43 cm Kész!

Tömeg

Tömeg
212,6 g Kész!

Funkciók

Funkciók száma
19 Kész!
Funkciók
1/4 box kulcs, 1/4 hex bit, 3/16 box kulcs, Bitadapter, Karabiner, Kalapács, Fogó, Drótvágó, Gyújtószerszám, Kés, Kombinálható élű kés, Konzervnyitó, Palacknyitó, Fémfűrész, Bőrlyukasztó, Mentő síp Kész!

Típus

Típus
Kártyakés Kész!

Tulajdonságok

Penge anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Nyél anyaga
Acél Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Leatherman Signal granity grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leatherman Signal granity grey. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Leatherman Signal granity grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Leatherman Signal granity grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Leatherman Signal granity grey.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ