A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Leatherman Tread LT fekete

Termékkatalógus
Leatherman Tread LT fekete
Multitool - karkötőkés, 29 funkció, kés hossza: 21,74 cm, tömege: 156 g
Kód:  SPT899b2 Termékszám:  0037447144837 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Leatherman Tread LT fekete

A Leatherman Tread LT Black egy forradalmi karkötő, amely nem csak kéz dekorációjaként szolgál, de egyben egy rendkívül praktikus multiszerszám is. A termék 29 funkciót egyesít egy karkötőben, amely nem csak az otthoni barkácsolás során nyújt jó szolgálatot. A csavarhúzók, kulcsok, üvegnyitók, üvegtörők, vágóhorog és a SIM kártya eltávolító most már mindig a kezed ügyében lesz. A karkötő megrövidíthető, meghosszabbítható, az egyes láncszemek egyszerű eltávolításával pedig könnyedén variálható. A termék rozsdamentes acélból készült, amely kiváló minőségével emelkedik ki. A Leatherman Tread LT Black egy rendkívül praktikus segítőtárs eredeti és izgalmas formatervezéssel.

A Leatherman Tread LT Black karkötő legfőbb jellemzői

  • Forradalmi karkötő
  • A Leatherman Tread LT Black 29 eszközt egyesít
  • Ideális segítség az otthoni barkácsolás során és útközben
  • A karkötő könnyedén megrövidíthető, meghosszabbítható
  • A láncszemek egyszerűen variálható
  • Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült
  • Szín kivitelezés: fekete

29 praktikus eszköz

A Leatherman Tread LT Black nem csak az otthoni barkácsolás során válik nélkülözhetetlen segítőtársaddá, hanem útközben is. Egyetlen karkötőben 29 eszköz egyesül, mint például 1-2 csillagfejű csavarhúzó, 1” lapos csavarhúzó, 3/16” lapos csavarhúzó, 6mm-es imbuszkulcs, 10 mm-es imbuszkulcs, 5mm-es imbuszkulcs, 1” imbuszkilcs, karbid üvegtörő, 3/16” hex kulcs, 3/32” hex kulcs, 3/32” lapos csavarhúzó, 1/8” lapos csavarhúzó, két csavarkulcs, 6mm hex kulcs, üvegtörő, SIM kártya eltávolító, vágóhorog, 1” négyszög kulcs, kocka imbusz. A Leatherman Tread LT Black egy igazán forradalmi karkötő, amely minden olyan eszközt biztosít, amelyre szükséged lehet.

Méretek:
21,74 x 1,8 cm

Tömeg:
156 g


Paraméterek

Tömeg
156 g Kész!
Használat
EDC Kész!
Hossz
21,74 cm Kész!
Tömeg
156 g Kész!
Funkciók száma
29 Kész!

Tömeg

Tömeg
156 g Kész!

Használat

Használat
EDC Kész!

Penge

Hossz
21,74 cm Kész!

Tömeg

Tömeg
156 g Kész!

Funkciók

Funkciók száma
29 Kész!
Funkciók
1/4 box kulcs, 10 mm-es csavarkulcs, 3/16 box kulcs, 6 mm-es csavarkulcs, 8 mm-es csavarkulcs, Négyzetes kulcs, SIM-kártya tű kulcs, Imbusz, Kulcs oxigénpalackhoz, Kereszt csavarhúzó, Palacknyitó, Laposfejű csavarhúzó, Lyukasztó, Vágóhorog Kész!

Típus

Típus
Karkötőkés Kész!

Méretek

Penge hossza
1,8 cm Kész!
Bezárt eszköz hossza
21,74 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Leatherman Tread LT fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leatherman Tread LT Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Leatherman Tread LT Black.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ