Shop roku Akvizice ApF HU

Led Lenser H14.2

Termékkatalógus
Led Lenser H14.2
4,5 2 értékelés
Fejlámpa fényesség 350L, fénytől 260 méter, plusz 5 év garancia regisztráció után
Kód:  SPT748

Led Lenser H14.2

Az új vezetője fáklyát Led Lenser H14 változata.2. egy tartozékot a testvér osztály könnyebb H7.2 volt, ami a mai napig a legkelendőbb modell ebben az osztályban. A modell H14.2 volt finomabb részleteket a követelményeknek a felhasználók a korábbi verziók. Torch megtartja mind az erősségei, ami tökéletes, és nyert egy gyakorlati funkciót.  

Nově má dva spínače pro jednodušší ovládání programovatelných světelných funkcí. Switch vezérlés reflektor programozott funkciókat - Boost, Power, Eco, Strobe. A forgókapcsoló az elemtartó, akkor gyenge a világítás, és a program világítás ciklust. 

Ez az új fényszóró, mérete miatt, lélegzetelállító teljesítményt.Megvilágítja a környéket, amíg 260 méterre a nagyon erős LED-chip. További funkciók víz elleni védelmére (X4), ergonomikusan kialakított doboz elemek magas minőségű poliuretán bevonattal a kényelmesebb illeszkedést és speciálisan fej, amely lehetővé teszi fokozatmentes összpontosítva.

Inovací prošla také reflektorová čočka. Ez jelentősen meghosszabbítja a fényt és a teljes fókusz hozzáad egy második kúp körül éles, amely lehetővé teszi a kiváló láthatóságot az oldalán.

Ez egy nagyon könnyű és kompakt, ami ideálissá mint egy ideális eszköz a turisták, mint a tökéletes kiegészítő, amely nem vész el a különböző ünnepek, de nem otthon. Hasznosítás biztosan megtalálja. Kezelés ez nagyon egyszerű, és fel van szerelve egy lock gomb véletlen aktiválás. Természetesen azt is értékelik döntve a fejét 90 fokkal, szabályozza a fény intenzitása és a rendszer jelzi az alacsony töltöttségi állapotát.

Tökéletes változékonyság is azt bizonyítja, a lehetőséget, hogy húzza ki az elülső szalag vagy reflektorfénybe, és ragyog, a hosszabbító kábelt a nehezen megközelíthető, vagy húzza ki az akkumulátort a kazettát, ami aztán lehet viselni a biztonsági öv, a kabát, vagy hátizsák.

Műszaki adatok:
1 x High End LED
Teljesítmény: 4 x AA alkáli elem
Az akkumulátor élettartama: max. 60 óra
fényesség: max 350 lm
szín: fekete
Súly: 340 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Led Lenser H14.2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledlenser H14.2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Led Lenser H14.2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Led Lenser H14.2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Led Lenser H14.2.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ