30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Ledlenser H7R.2

Termékkatalógus
Ledlenser H7R.2
4,9 30 értékelés
Fejlámpa - 300 lumenes fényerősség, 160 m-es világítótávolság, 1 LED dióda, Védettségi fokozat: IPx6, tömege: 165 g
Kód:  SPT747 Termékszám:  4029113729802

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ledlenser H7R.2

A  Led Lenser új fejlámpája, a H7R.2 a javított változata az egy osztállyal egyszerűbb testvérének, a H7-nek, amely eddig a legkelendőbb modell volt ebben az osztályban. A H7.2 modellnél a korábbi verzió felhasználóinak az igényei alapján finomítottak a részleteken. A lámpa megtartotta az összes erősségét, amelyet a tökélyre fejlesztett, ráadásul további praktikus funkciókat nyert.

A H7R.2 modellnél a tápellátás AAA elemekről Li-ion akkumulátorra változott, és teljesen átdolgozták. Ezzel az előző modellhez képest jelentősen meghosszabbodott az üzemidő. Ráadásul külső akkumulátort is csatlakoztathatsz hozzá. Az akkumulátor töltése USB-csatlakozón át zajlik, amely lehetővé teszi a töltést akár laptopról vagy PC-ről is.

Az új fejlámpának méretéhez képest igazán lélegzetelállító teljesítménye van. Nagyon erős LED-chip-je segítségével akár 160 méterig megvilágítja a környezetét. Továbbá vízálló (IPX4), ergonomikusan kialakított, minőségi, poliuretán bevonatos doboza van az akkumulátor számára a sokkal kényelmesebb viselésért, és speciális fejjel rendelkezik, amely lehetővé teszi a fénycsóva fokozatmentes szűkítését.

A fényvisszaverő lencse is fejlesztésen esett át. Jelentősen ki tudja bővíteni a fénysugarat, és a teljes fókuszáláskor hozzáad egy második fénykört az éles kör köré, amely oldalra is kiváló láthatóságot nyújt.

A háza nagyon könnyű és kompakt, amely ideális segítőtárssá tesz a turisták számára, egyben tökéletes kiegészítő is, amely nem veszik el a különböző kirándulásokon, de odahaza sem. Biztosan találsz neki hasznosítási módot. Kezelése nagyon egyszerű, és a véletlen aktiválás ellen gombzárral is el van látva. Biztosan értékelni fogod a 90 fokkal dönthető fejét fokozatmentesen állítható fényerővel és az akkumulátor alacsony töltöttségi állapotát jelző rendszert.

Műszaki adatok:
1x High End Power LED
Tápellátás: 1 x Li-ion akkumulátor
Az akkumulátor üzemideje: max. 60 óra
Fényerő: max. 300 lm
Szín: fekete
Tömeg: 165 g

 

Paraméterek

Típus
Fejlámpa Kész!
Teljesítmény
300 lm Kész!
Maximális világítótávolság
160 m Kész!
LED-ek száma
1 × Kész!
Áramellátás
Újratölthető elem Kész!

Típus

Típus
Fejlámpa Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
300 lm Kész!
Maximális világítótávolság
160 m Kész!
LED-ek száma
1 × Kész!

Tápellátás

Áramellátás
Újratölthető elem Kész!
Kapacitás
1 400 mAh Kész!
Max. akkumulátor élettartam
60 óra Kész!
Akkumulátorok száma
1 × Kész!
Forrás helye
Hátul Kész!

Vízállóság

Védettségi fokozat
IPx6 Kész!

Különleges képességek

Speciális funkciók
Dönthető fénysugár, Ütésállóság, USB töltés Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méret

Tömeg
165 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ledlenser H7R.2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledlenser H7R.2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ledlenser H7R.2.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ