Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Ledlenser P6X

Termékkatalógus
Ledlenser P6X
5 2 értékelés
Zseblámpa - 400 lumenes fényerősség, 160 m-es világítótávolság, 1 LED dióda, tápellátás: 2 × AA,
Kód:  SPT6386 Termékszám:  4029113940634

Ledlenser P6X

Bemutatjuk azt a professzionális zseblámpát, amely széles körben használható. Köszönhetően az alacsony súlyának és az extra erős fényének, tökéletes társad lesz. Mindenhová jó, ahol szükség van világításra. Két AA elem táplálja, amelyek akár 60 óra üzemeltetést is biztosítanak. A LED izzó egy rendkívül erős fényt biztosít 400 lumen erősségben, amely lehetővé tesz akár 160 méteres távolság bevilágítását is. A korszerűsített szerkezete ellenáll a leesésnek, a pornak vagy a szokásos kifröccsenő víznek, ezért nem korlátoz a használatában.

Főbb jellemzői

  • Akár 60 óra üzemeltetés 
  • 160 m távolságot is bevilágít
  • Két AA elem biztosítja az áramellátást
  • Elegáns és vékony kialakítás
  • Advanced Focus és Speed Focus technológia

Sokoldalú technológia

Az Advanced Focus System a ma technológiája, amely biztosítja a fénysugár fókuszának megszakítás nélküli átmenetét  egy széles homogén fénykörből egy éles sávra és  fordítva. A fókuszt a zseblámpa fejének előre (fókusz) vagy hátra (homályosság) nyomásával változtathatod. A LED LENSER lámpák az egyetlenek a világon, amelyek a  fénytörés elvét használják. A hagyományos lámpák fénye csak tükrözőik a fényt a fényvisszaverő felületekről. A legújabb technológiák közül ez a termék a Speed Focus megoldással is rendelkezik. A zseblámpa  működtethető egy kézzel is, ha a zseblámpa fejét elcsúsztatod magad felé, vagy ellentétesen, a villámcsapás gyorsaságával  fókuszálhatsz, és különösen kényelmesen.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ledlenser P6X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledlenser P6X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ledlenser P6X.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ