A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU AlzaBoxy Q1

Ledlenser Neo 10R, kék

Termékkatalógus
Ledlenser Neo 10R, kék
Fejlámpa - 600 lumenes fényerősség, 150 m-es világítótávolság, 1 LED dióda, üzemidő: 120 óra, IP védettség: IPx4, tápellátás: akkumulátor, tömege: 179 g
Kód:  SPTled07 Termékszám:  4058205010467 Gyártó honlapja:

Ledlenser Neo 10R, kék

Bármely túrázó megerősítheti – a fejlámpa talán a leghasznosabb eszköz arra, hogy előtted mindig megfelelő fényviszonyok legyenek. Sokféle helyzetben használható: világíthatsz vele barlangokba, ahova a turistaút vezetett vagy ha nem tudod, amikor elindulsz, visszaérsz-e még szürkület előtt. A fejlámpa sok tekintetben jobb egy hagyományos zseblámpánál.

Fejlámpát a tápellátás típusa alapján tanácsos válogatni. Az akkumulátoros verzió gyakori használathoz előnyös, az elemmel működő viszont pl. vészhelyzetek esetén hasznosabb. A(z) Ledlenser Neo 10R, kék akkumulátorral működik. A teljes kapacitása 3400 mAh.

A(z) Ledlenser Neo 10R, kék fejlámpa teljesítménye

A fényáram az általános értelemben vett fényintenzitást mutatja meg. Ez a(z) Ledlenser gyártmányú modell 600 lm intenzitású, ami körülbelül egy 60 wattos hagyományos izzónak felel meg. A kibocsátott fény így akár 150 m távolságba is elér. A(z) Ledlenser Neo 10R, kék az említett teljesítményt 1 db LED dióda segítségével éri el.

A(z) Ledlenser Neo 10R, kék fejlámpa legfontosabb tulajdonságai

  • Használt elemtípus: Akkumulátor
  • Maximális bevilágítási távolság: 150 m

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ledlenser Neo 10R, kék
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledlenser Neo 10R Modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ledlenser Neo 10R Modrá.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ