Slevy s AP+ AlzaBoxy Q1

LEGO Ninjago Cole Easy

Termékkatalógus
LEGO Ninjago Cole Easy
Iskolatáska - méretei: 30 × 38 × 23 cm, - súlya: 790 g
Kód:  HRAif4664 Termékszám:  5711013044039 Gyártó honlapja:

LEGO Ninjago Cole Easy

Iskola hátizsák LEGO Ninjago Cole Easy, egy táska amit már az első osztályba szívesen visznek a gyerekek. Hátizsák a harcosok motívumával mindössze 840 g-ot nyom, és alkalmas még a legfiatalabb iskolásoknak is a használatra. Könnyűszerkezetes és anatómiailag kialakított hátsó résszel rendelkezik, ami tökéletesen illeszkedik a gerinchez és a tankönyvek súlyának egyenletesen eloszlását biztostítja. Az állítható, párnázott vállpántok és a mellkasi öv csökkenti terhelést a vállakon és a nyak részen. 

Legfontosabb jellemzői

  • iskolai hátizsák LEGO figurás motívummal
  • könnyű szerkezet
  • ortopédiai hátsó kialakítás
  • tökéletes súlyelosztás
  • kis súly
  • elegendő hely a tankönyveknek
  • szilárd megerősített alsó lábak
  • fényvisszaverő elem a pántokon
  • első zseb ceruzatartó
  • minőségi kidolgozás
  • modern design

rengeteg hely

Az Easy Ninjago Cole iskolatáska  felső részén egy műanyag fedél zár található, alatta a tágas fő rekesz ideális A4es méretű füzetek tankönyvek elhelyezésére. Van egy rekesz a nehezebb tárgyaknak is, ügyesen a hátsó részen elhelyezve, így biztosítva a tömeg egyenletes eloszlását. 2 oldalsó hálós zseb lehetővé teszi 0,5 literes ivóvíz palackok szállítását is. Elöl találálható egy speciális borítékzseb is. A hátizsák is megtalálható egy címke amire ráírható a neve, az órarend és egy leszedhető kulcstartóval is rendelkezik.

minőségi kidolgozás

Megerősített alsó műanyag zsák el van látva kitámasztó lábakkal a nagyobb stabilitást végett és így védelmet nyújt szennyeződésektől és a nedvességtől. A kemény alsó kialakításnak köszönhetően megtartja a formáját és kinyitva is felállítható. A tetején található egy fogantyú a kényelmes kézbeni hordozhatóságért. A szülők értékelni fogják a fényvisszaverő elemeket a pántokon amik nagyobb biztonságot biztosítanak a gyermekeknek. 

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Ninjago Cole Easy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago Cole Easy . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Ninjago Cole Easy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Cole Easy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Cole Easy.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ