0% splátky Siguro Effaclar

LEGO Ninjago Comic Zero

Termékkatalógus
LEGO Ninjago Comic Zero
Gyerek hátizsák - környezetbarát, méretek: 45 × 34 × 21 cm, tömeg. 690 g, 22 literes kapacitás
Kód:  HRAif7414 Termékszám:  5711013051273

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Ninjago Comic Zero

Gondot okoz a megfelelő hátizsák kiválasztása a gyermeked számára? Nem tudod, milyen hátizsákot is válassz az iskolai felszereléshez vagy a hétvégi kirándulásokhoz? Akkor, íme a LEGO Ninjago mintával díszített hátizsákja, amely minden elvárásodnak megfelel. A LEGO Ninjago Comic Zero hátizsák környezetbarát, és elég nagy ahhoz, a legkülönbözőbb igényeket is kielégítse. A gyártó a gyermekek biztonságára is gondolt, így a hátizsákot fényvisszaverő elemekkel is ellátta. A táska ráadásul környezetbarát is, mivel újrahasznosított PET-palackokból készült. 

A LEGO Ninjago Comic Zero környezetbarát gyermek hátizsák legfontosabb jellemzői

  • Környezetbarát - újrahasznosított PET-palackokból készült
  • Többfunkciós hátizsák iskolai használatra és szabadidős tevékenységekhez
  • A hátizsák alsó része vízálló EVA anyagból készült
  • Párnázott hátrész
  • Fényvisszaverő elemek a LEGO Ninjago Comic Zero hátizsák minden oldalán
  • Lámparögzítő hurok kerékpározáshoz
  • Állítható, párnázott vállpántok
  • Állítható mellkas heveder
  • Tágas, cipzárral záródó fő-, középső és elülső rekesz
  • Szervező - Kulcstartó, névjegytartó
  • Praktikus oldalzsebek mindkét oldalon
  • A hátizsák könnyű szerkezettel rendelkezik
  • LEGO Ninjago Comic motívummal

A LEGO Star Ninjago Comic Zero környezetbarát hátizsák a gyerekek kedvence

Modern design, népszerű minta, praktikus szín... A Lego Ninjago Comic Zero környezetbarát hátizsák számtalan ok miatt lehet ideális választás gyermeked számára. De ha mindez még nem elég, akkor íme még néhány lenyűgöző tulajdonság. A hátizsák a lehető legkényelmesebb, párnázott vállpántokkal rendelkezik, amelyek könnyen beállíthatók. A kiegészítő mellkas heveder maximális stabilitást garantál. A biztonság érdekében a hátizsák minden oldalán fényvisszaverő elemek találhatók. A hátizsák elülső részére egy további, nagyméretű fényvisszaverő szalag is felhelyezhető, amely még jobb láthatóságot szavatol. A táskán egy olyan hurok is megtalálható, amelyre jelzőfényt erősíthetsz, például kerékpározáskor.

A hátizsák belső kialakítása

A LEGO Ninjago Comic Zero hátizsák mindkét oldalán egy-egy praktikus oldalsó zseb is található. A bal oldali zseb zsinórral zárható, és például ital tárolására szolgálhat, míg a jobb oldali, elasztikus zsebbe gyümölcsöt vagy  papír zsebkendőt tehetsz. Belső elrendezése miatt a hátizsákban minden elfér, amire egy iskolás fiúnak szüksége lehet. Nagy és tágas főrekeszének hátulsó részén több kisebb-nagyobb zseb is helyet kapott, köztük egy tablet tároló rekesz is. Ugyancsak a főrekeszben egy praktikus kulcs- vagy névjegytartó is található. A középső, kisebb rekeszben elfér egy laptop vagy az uzsonna. Az elülső rekeszben pedig rengeteg zseb áll rendelkezésre az apróbb tárgyak tárolásához, továbbá egy cipzáras zseb is a harapnivaló számára.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Ninjago Comic Zero Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago Comic Zero. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Ninjago Comic Zero. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Comic Zero. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Comic Zero.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ