Shop roku Shop roku

LEGO Star Wars Stormtrooper Zero

Termékkatalógus
LEGO Star Wars Stormtrooper Zero
Gyerek hátizsák - ECO friendly, méretek 45 × 34 × 21cm, tömeg 690g, űrtartalom 22l
Kód:  HRAif7415 Termékszám:  5711013051280

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Star Wars Stormtrooper Zero

Azon töröd a fejed, milyen hátizsákot vehetnél gyermekednek? Nem vagy biztos benne, milyen iskolatáskát választani az iskolába vagy a hétvégi kirándulásra? Minden igényt kielégít a LEGO hátizsák, mint például ez a Star Wars motívummal díszített darab. A LEGO Star Wars Stormtrooper Zero ECO friendly hátizsák kellően nagy, így egyszerűen és áttekinthetően elhelyezhető benne minden szükséges holmi. A gyártó a biztonságra is gondolt, ezért a hátizsákon fényvisszaverő részletek is helyet kaptak. A hátizsák ECO friendly, ami annyit jelent, hogy ökológiai. Újrahasznosított PET palackokból készült.

Legfontosabb jellemzők

  • ECO friendly - újrahasznosított PET palackokból készült
  • Multifunkcionális hátizsák iskolába és szabadidős tevékenységekre
  • EVA alj védi a hátizsákot a nedvesség ellen
  • Megerősített, párnázott hátrész
  • A LEGO Star Wars Stormtrooper Zero ECO friendly hátizsák minden oldalán fényvisszaverő részletek kaptak helyet
  • Pánt a kerékpáros lámpa rögzítésére
  • Állítható, párnázott vállpántok
  • Állítható mellheveder
  • Tágas fő rekesz, elülső és középső cipzáros zseb
  • Szervező - kulcstartó csat, névcímke
  • Mindkét oldalán praktikus zseb
  • Könnyű konstrukció
  • LEGO Star Wars Stormtrooper motívumával díszített

A LEGO Star Wars Stormtrooper Zero ECO friendly hátizsákot minden gyermek imádni fogja

Lego Star Wars Stormtrooper Zero ECO friendly hátizsák modern designja, népszerű motívuma, praktikus színe... már ez elég ok arra, hogy remek társ legyen. Ha mégse lenne elég, hihetetlen paraméterekkel is rendelkezik: legkényelmesebb, párnázott vállpántok, amelyek egyszerűen méretre igazíthatóak. Továbbá mellhevederrel is büszkélkedhet, így fokozottan stabil. A biztonság érdekében minden oldalán fényvisszaverő részletek kaptak helyet. Mi több a hátizsák elülső részére egy speciális, nagy fényvisszaverő csík helyezhető, tehát a gyermeket egyetlen sofőr sem téveszti szem elől. Kis pántjára jelzőfény csatlakoztatható, például kerékpározásnál.

A hátizsák belső elosztása

A LEGO Star Wars Stromtrooper Zero hátizsák mindkét oldalán praktikus zseb található. Bal zsebe zsinórral összehúzható és remekül szolgál a kulacs tárolására, jobb zsebe elasztikus és tárolható benne gyümölcs vagy papírzsebkendő. Belső elosztása elegendő helyet kínál mindenre, amire egy iskolásnak szüksége lehet. Tágas fő rekesze zsebekkel ellátott a nehezebb tárgyakra, valamint itt található a laptopnak kialakított rekesz is. Ugyanitt kapott helyet a kulcstartó zseb és a névcímke is. Középső zsebe kisebb, például füzetekre vagy tízóraira. Elülső zsebe rengeteg rekesszel rendelkezik az apróbb tárgyakra és kisebb, cipzáros zsebében elfér a tízórai is.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Star Wars Stormtrooper Zero Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Star Wars Stormtrooper Zero. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Star Wars Stormtrooper Zero. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Zero Star Wars Stormtrooper. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Zero Star Wars Stormtrooper.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ