A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Leki Speed S Airfoil, fekete-antracit-fehér-piros színű

Termékkatalógus
Leki Speed S Airfoil, fekete-antracit-fehér-piros színű
5 1 értékelés
Síbot - férfi, női, férfi, női, férfi és női, trigger rendszer, alumínium síbot
Kód:  SPTlek0242nad Termékszám:  SPTlek0242nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Leki Speed S Airfoil, fekete-antracit-fehér-piros színű Megszűnt

Leki Speed S Airfoil, fekete-antracit-fehér-piros színű

A szolid síbot kellő támaszt biztosítanak a lejtőn. A(z) Leki Speed S Airfoil, fekete-antracit-fehér-piros színű botokat alumíniumból készítették, amelynek köszönhetően szilárdak és nagyon ellenállóak. A(z) Leki botok fogantyúja Trigger S anyagból készült. A biztonságos fogás érdekében praktikus trigger rendszerrel rendelkeznek, amellyel gyorsan és könnyen rögzíthetők a kesztyűhöz. A paraméterei révén ezek a síbot nők és férfiak számára is kiválóan ideálisak. A designjukat kifejezetten a 2019/2020 szezonra hozták létre. Élvezd a téli szórakozást olyan botokkal, amelyek sohasem hagynak cserben.

A(z) Leki Speed S Airfoil, fekete-antracit-fehér-piros színű síbotok legfőbb tulajdonságai

  • Férfiak és nők számára tervezett modell
  • A fogantyú anyaga: Trigger S
  • A triggernek köszönhetően rögzíthetők a kesztyűhöz
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Leki Speed S Airfoil, fekete-antracit-fehér-piros színű Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leki Speed S Airfoil, black-anthracite-white-red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Leki Speed S Airfoil, black-anthracite-white-red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Leki Speed S Airfoil, schwarz - anthrazit - weiß - rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Leki Speed S Airfoil, schwarz - anthrazit - weiß - rot.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ