A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Taposógépek (stepper)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Funkciók
Kijelző
(4)
Számítógép
(1)
Szállítógörgők
(1)
Az elégetett kalóriák mérése
(4)
A pulzusszám mérése
(1)
Rugós
(1)
Lépések száma
(2)
Terhelhetőség
120 kg
130 kg
-
Típus
Ministepper
(4)
Állvány léptető
(1)

A taposógép tulajdonképpen az edzőtermi lépcsőzőgépek otthoni változatának tekinthető. Alkalmasak az állóképesség általános javítására és kiválóak zsírégetéshez is, valamint a lábak, a csípő és a fenék izmainak edzésére.

Tovább

Mire jó a stepper?

A stepper edzés elsősorban a comb, farizmok, vádli formálására szolgál. Ezenkívül a legkisebb kardió gépek közé tartozik, sokkal kevesebb helyet foglal, mint egy összecsukható futópad. A nagyobb, fogódzkodóval ellátott taposógép modellek esetében, az ellenálláson kívül, a mozgástartomány is szabályozható.

Taposógép használata

Ahogy a stepper kínálatot böngészed, biztosan találsz olyan gépeket, amelyekhez egy pár gumikötél is csatlakozik. A taposógép elsősorban az alsótest izmaira fókuszál, de az arányos edzett test eléréséhez nem szabad a felsőtestet sem elhanyagolni. A stepper használata közben a gumikötelekkel bicepsz hajlításokat, fej fölé kinyomásokat, de oldalsó és elülső emeléseket is végezhetsz.

Mini stepper vagy álló taposógép?

  • Mini taposógép - váz nélküli, kompakt és könnyen hordozható. 30 percnél rövidebb edzésekhez alkalmas.
  • Normál lépegető gép - ezen megtámaszthatod a kezed mivel egy állvány is tartozik hozzá. Felépítése robusztusabb és 30 percnél hosszabb edzéshez is alkalmas.

Stepper - terhelés és annak szabályozása

  • A legtöbb mini taposógépen a terhelés nem szabályozható, csak esetleg a mozgásirány változtatható (korcsolyázó mozdulatok utánzása), hogy egyéb izomcsoportokat is megdolgoztathass.
  • A komolyabb lépegető gép állítható ellenállással és beépített számítógéppel rendelkezik, amely információkat ad az edzés intenzitásáról.

A stepper terhelésének szabályozásának legefektívebb módja a mágneses fékrendszer. Ez a megoldás a drágább és szofisztikáltabb taposógépek sajátja és magasabb költségekkel jár. Az ellenállás szabályozása történhet manuálisan is, a taposógépen elhelyezett tekerőkkel. Ez már olcsóbb megoldásnak számít. A legolcsóbb taposógépek esetében a terhelés szabályozásakor az ellenállásért felelős csöveket manuálisan kell áthelyezni.

Taposógép kivitelezés és terhelhetőség

Minél nagyobb a testtömeged, annál masszívabb taposógépre lesz szükséged. A stepper teherbíró képességének legalább 20%-kal többnek kell lennie, mint amekkora a felhasználó súlya.

A nálunk található stepper modellek maximális teherbírása 120-130 kg. Amennyiben komoly túlsúllyal küzdesz és a testsúlyod 150 kg körül mozog, előnyösebb, ha az életmódváltást nagy teherbírású szobabiciklivel vagy egy masszív elliptikus trénerrel kezded.

Pulzusmérés taposógéppel

A legtöbb modell érintés- vagy fül-érzékelővel rendelkezik. A mért adatok pontossága azonban csak hozzávetőleges lesz. A drágább modellek kompatibilisek a különféle márkák mellkaspántjaival. Az adatokat vezeték nélkül továbbítják a stepper kijelzőjéhez. Ez a legpontosabb mérési módszer.

Stepper ár

A legegyszerűbb kezdetleges taposógép ára 40 000 Ft környékén kezdődik. Ezért az összegért egy mini steppert kapsz kiegészítő gumikötelekkel, amelyen nem állítható az ellenállás. 50 000 Ft magasságában már elérhetőek a komolyabb lépegetőgépek, fogódzkodóval, pulzusmérővel és beépített számítógéppel. A legdrágább stepper 100 000 Ft feletti áron kapható, ezek a modellek univerzális eszközök, például egy gépben ötvözik az ellipszis trénert és a lépegető gépet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
ZIPRO Stepper Roam Szállításra kész > 5 db
Szobabicikli - 8,7 kg tömeg, 120 kg teherbírás
36 890 Ft

5 termék
3,8
Stormred MiniStepper expanderekkel
Taposógép - motor nélküli, lábak, fenék, csípő, has és karok edzésére, méretei 55 × 39 × 23,6 cm (Sz×H×M), tömeg 11,2 kg
+Ajándék Erősítő gumiszalag Stormred melynek értéke 2 190 Ft
Szuper ár
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTliv045
2,6
ZIPRO Stepper Roam
Szobabicikli - 8,7 kg tömeg, 120 kg teherbírás
36 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT16132
36 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT16118
2,0
Umbro Stepper
Taposógép - elektronikus kijelzővel és két fogantyúval, teherbírása 120 kg
35 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTumb444
5,0
ZIPRO Stepper Climber magnetic elliptical cross trainer, black
Elliptikus tréner -, mechanikus fék, 120 kg teherbírás
112 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPT16133
cikkOtthoni edzés eszközök Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.

Taposógépek (stepper)

A Taposógépek (stepper) kategóriában összesen 5 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó taposógépek (stepper) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább taposógépek (stepper) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb taposógépek (stepper) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: taposógépek (stepper) vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ