Shop roku Akvizice ApF HU

Levenhuk Monaco 10x42

Termékkatalógus
Levenhuk Monaco 10x42
Távcső fekete, vízálló, 10x, 42 mm átmérőjű lencsével, élettartam garancia
Kód:  LEV007e Kiterjesztett jótállás+75 hónap Termékszám:  49137 Gyártó honlapja:

Levenhuk Monaco 10x42

Levenhuk Monaco 10x42 klasszikus mező távcsövek mindennapi használatra. Hála a nagy ellenállás lesz igazán felbecsülhetetlen segítséget aktív utazók számára, mert ez képes túlélni minden kalandra. Köszönhetően a vízzáró ez a modell is biztonságosan használható víz közelében. Robusztus test védi az optikát a magas páratartalom, eső és hó. A belső tér tele van a nitrogén távcső, távcső, melyet teljesen elszigeteli, és megakadályozza a párásodást optika. Gumi bevonatú testfelület biztos fogást nedves kézzel is. Hüvelyek puha gumiból lehetővé tegye távcső szemüveg.

Optika meglepett megfigyelők amatőr és szakemberek számára egyaránt. Csúcsminőségű tetőélprizma készült Bak-4 egy dielektromos felületi réteg, amely képátvitel nagy pontossággal. 10x-es nagyítás lehetővé teszi, hogy még a legkisebb részleteket a megfigyelt tárgy és kiváló minőségű optikával kivételesen éles és tiszta képet a valódi színeket. Középpontjában csak lehetővé teszi, viszont a kerék gyorsan koncentrálni a képet mindkét szemlencsét egyszerre. Távcső szállítjuk lencsesapkával, szállítás és tárolás esetén, szíj és tisztító kendő - ez minden, amit tennie kell, hogy ez a távcső is elvisz egy utazás.

Műszaki adatok:

típus:
Tető típusú távcsövek

nagyítás:
10x

Befejező optika:
Dielektromos több tükröződésgátló bevonata minden optikai felületek

Anyaga Optika:
Üveg BAK-4

Az átmérője az objektív lencse:
42 mm-es

Látómező:
6,5 °

Látómező:
114 m / 1000 m

Kilépési pupilla:
4,2 mm-es

Betekintési:
15 mm-es

Legkisebb fókusztávolság:
1,2 m

Dioptria beállítás:
+4 / -4

Pupillatávolság (IPD)
59-76 mm

Relatív fényerő:
17.6

Threshold felbontás:
6,7 "

súly:

0,8 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Levenhuk Monaco 10x42
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Levenhuk Monaco 10x42. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Levenhuk Monaco 10x42. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Levenhuk Monaco 10x42. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Levenhuk Monaco 10x42.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ