AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

G21 Lexi grafit fekete

Termékkatalógus
G21 Lexi grafit fekete
4,7 3 értékelés
Elektromos kerékpár - acél váz, 250W, motorhelyzet: hátsó kerék, 370Wh akkumulátor, max. utazás 38 km, shimano váltó nélkül, sebesség: 6, elülső váltó, súly 29 kg
Kód:  SPT12050 Termékszám:  8595627408824

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

G21 Lexi grafit fekete

Kerékátmérő:

20 "

Keret:

Acél

Villa:

-

fékek:

V-fék

váltó:

-

váltó:

-

Fékezők / átalakítók:

-

Patron:

-

Gumiabroncsok:

-

A kerék súlya:

29 kg

Ha a lehető legegyszerűbben és legkényelmesebben szeretnél kerékpározni, próbáld ki, hogyan működik a bicikli modern testvére. A G21 Lexi összecsukható kerékpár nemcsak a mobilitásában, hanem a hozzáadott elektromos meghajtásban is eltér a hagyományos változattól. Aktiváld a motor funkciót pedálozással, amelyet egy speciális érzékelő érzékel a pedálközponttól. Bár fizikai aktivitásra is szükség van, a kerékpár segít. És annyira, hogy egy kis erőfeszítéssel akár 25 km / h-ig is felgyorsulhatsz. Ennek során kipróbálhatja az összes 6 fogaskereket, amelyekkel a kerékpár rendelkezik. Egy erőteljes lítium akkumulátorral szerelték fel, amely 4-6 órát tölt, és akár 38 km-t is megtehetsz vele egyszerre.

Főbb jellemzők

  • Erőteljes 10 Ah-os akkumulátor memóriahatás nélkül
  • Maximális sebesség 25 km / h
  • Akár 38 km-es töltésenként
  • Kényelmes kerékpározás
  • Könnyű, megszakítás nélküli utazás
  • Környezetbarát
  • Modern vonzó design
  • Mobil - könnyedén összehajtható és hajtogatható
  • Súly 29 kg (akkumulátorral), 26 kg (akkumulátor nélkül)

Kényelmes utazás könnyedén

Az Elektrokola évről évre egyre népszerűbb, és nem indokolatlanul. Mindenki élvezheti az általuk nyújtott előnyöket, életkortól függetlenül. Alkalmas mind időseknek, de azoknak is, akik mozgásukban korlátozottak, valamint azoknak, akik nem szeretik az izzadást kerékpározás közben.  

Környezetvédelem

Az e-kerékpárok rendkívül környezetbarátak. Olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek ideálisak a rövid utakra, ahol kevesebb energiát fogyasztanak, mint az autók vagy a segédmotoros kerékpárok. Mivel törvényi szempontból klasszikus kerékpárnak minősülnek, nem szükséges külön engedély vagy vezetői engedély. Mégis, bárhová eljuthatsz, ahová egyékbént is kerékpárral mennél.  


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: G21 Lexi grafit fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si G21 Lexi Graphite Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si G21 Lexi Graphite Black (2016).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ