A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

LifeStraw GO

Termékkatalógus
LifeStraw GO
4,5 2 értékelés
Vízszűrő palack - anyaga: műanyag, térfogata: 0,65 l
Kód:  SPT940 Termékszám:  7640144283483

LifeStraw GO

Unod már, hogy PET palackokban kell cipelned a vizet? Ennek vége szakadhat ezzel a kiváló LifeStraw GO palackkal, melynek segítségével bármilyen vízforrásból ihatsz (legyen az tó, folyó vagy bármilyen nyíltvíz). A termék különösen ideális túrázáshoz, utazásokhoz, biciklistúrákhoz, vagy egyszerűen csak olyan területekhez, ahol az ivóvíz rengeteg baktériumot tartalmaz, így ajánlatos átszűrni. A palack használójának mindössze egy dolga van: belemeríteni a palackot a kívánt vízforrásba, rátekerni a kupakot, és a palack szopókáján keresztül efogyasztani az immáron teljesen tiszta vizet.  

A rangos nemzetközi díjazott

A Reader's Digest álláspontja alapján a LifeStraw a "Legjobb Európai Találmány" volt 2008-ban, ehhez hasonló módon a Time magazin pedig szintén a legjobb találmányt látta benne, 2005-ben. A CNN szerint a LifeStraw a legjobb 10 olyan elképzelés közé tartozik, amelyek apránként változtatják meg a világot. Ezeken kívül a LifeStraw számos nemzetközi díjat tudhat magáénak.

A humanitárius szervezetek is osztogatják

A LifeStraw termékei számos, a világ nagyszámú katasztrófa-sújtotta területein kerültek már kiosztásra. Ilyen többek között a 2010-es haiti földrengés, vagy az ugyanazon évben végbemenő pakisztáni áradás, illetve 2011-ben a thaiföldi áradás. Az "Aqua for Life" elnevezésű szervezet hatalmas mennyiségű palackot bocsátott a dél-afrikai kormány, a Vöröskereszt és egyéb szervezetek rendelkezésére. Kenyában mindennapos a szárazság, ahol is a Vöröskereszt aktivistái 3750 iskolás gyermekhez, és 6750 háztartáshoz juttatták el a LifeStraw életmentő termékeit. 2015-ben egyébként Ruandában is kiosztásra került a termékek egy tetemes mennyisége.

A szennyezett víz átalakítása biztonságos és tiszta ivóvízzé

A LifeStraw szűrőjének belső része üreges szálakból áll. Minden egyes szál pórusmérete 0,2 mikron, amely hozzávetőlegesen ötszázszor kisebb, mint az emberi hajszálaké. A palackba töltött víz így az üreges szálakon keresztül csordul át, itt pedig a vízben élősködő baktériumok, és szennyeződések kiszűrésre kerülnek. A folyamat teljes egészében természetes, a palack által átszűrt víz pedig nem tartalmaz vegyi anyagokat, sem jódot vagy szenet.

Tiszta, baktériumoktól mentes víz

A LifeStraw magasan fejlett mikroszűrős technológiát alkalmaz, amely eltávolítja a baktériumok mintegy 99,9999, a vírusok 99,999, illetve a paraziták 99,9 százalékát, amelyek a leggyakrabban megtalálhatóak a vízben. A LifeStraw megakadályozza a szennyezett víz általi megfertőződést, így olyan betegségeket kialakulását képes meggátolni, mint a kolera, hasmenés, hepatitis E, vérhas, tífusz és más halálos fertőzések.

Legfontosabb jellemzői

  • A LifeStraw Personal a legújabb technológiák keretein belül mikroszűrő membránokat alkalmaz
  • Lehetővé teszi az ivást minden nyitott vízforrásból
  • Hatékonyan szűri a baktériumokat, vírusokat és parazitákat, és csak a 0,2 mikronnál kisebb részecskéket engedi át
  • Könnyen kezelhető, és ideális az utazáshoz, illetve emberek számára olyan területeken, amelyeket természeti katasztrófák sújtottak
  • LifeStraw sikeresen teljesítette a szigorú nemzetközileg igazolt vizsgálatokat, a SABS szabványnak megfelel
  • Rangos nemzetközi díjak tucatjait nyerte el
  • A LifeStraw GO súlya mindössze 225 gramm, térfogata 0,65 liter és 8 cm átmérőjű
  • A palack ellenálló tritan műanyagból készült, BPA-mentes, és karabinerrel is rendelkezik

Használat és tárolás

Miután iszol belőle, kérjük, fújj bele a szűrőbe, így az összes szennyeződés távozik abból. Első használat után (vagy bármikor, amikor a szűrő teljesen száraz), mártsd vízbe a szűrő két végét (a szopókát távolítsd el, mert annak száraznak kell maradnia), és tartsd víz alatt körül-belül 20 másodpercen keresztül, így a víz teljesen át tudja mosni a szűrőt. Ezután tedd vissza a szopókát, és már ihatsz is belőle. Kérjük, ismételd meg ezt a folyamatot minden olyan alkalommal, amikor kirándulásból térsz haza. Miután a szűrő megszáradt, már könnyedén elpakolhatod.

 

Paraméterek

Űrtartalom
0,65 l Kész!
Sporttevékenységek
Túrázás Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Szín
Fekete, Kék Kész!
Típus
Szűrős palack Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
0,65 l Kész!

Sporttevékenységek

Sporttevékenységek
Túrázás Kész!

Anyag

Anyag
Műanyag Kész!

Szín

Szín
Fekete, Kék Kész!

Típus

Típus
Szűrős palack Kész!

Teljesítmény

Élettartam
1 000 l Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LifeStraw GO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LifeStraw GO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LifeStraw GO.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ