AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

LifeStraw Personal

Termékkatalógus
LifeStraw Personal
4,8 4 értékelés
Hordozható víztisztító - élettartama: 1000 l,
Kód:  SPT939 Termékszám:  7640144282943

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LifeStraw Personal

Hordozható vízszűrő, amely átalakítja a mikrobiológiailag szennyezett vizet biztonságos és tiszta ivóvízzé. Élettartama rendkívül hosszú, legalább ezer liter vizet képes átszűrni, működtetéséhez pedig nincs szükség akkumulátorra. A LifeStraw szűrőt azért fejlesztették ki, hogy használója biztonságosan ihasson mindenféle vízlelőhelyen található folyadékból, legyen az egy tó, folyó vagy bármilyen nyílt víz. Kis súlyának, és karcsú kialakításának köszönhetően a termék könnyedén elfér bármilyen táskában, és ideális olyan túrákhoz, és kirándulásokhoz, ahol a víz gyakorta szennyezett, illetve megnövekedett számú baktériumokat tartalmaz. 

A rangos nemzetközi kitüntetések

A Reader's Digest a LifeStraw találmányt nevezte meg a "Legjobb Európai Találmánynak" 2008-ban, a TIME magazin szerint 2005 legjobb találmánya készülék, a CNN pedig besorolta a top 10 legjobb eszköz közé, amelyek lassan, de biztosan változtatják meg a világot.

A huminitárius szervek és kormányzatok elismerése

A világot érintő borzasztó tragédiákat enyhítendő, az érintett területeken LifeStraw szűrők kerültek kiosztásra. Ilyen volt például 2010-ben a haiti földrengés, illetve 2010-ben Pakisztánban, utána pedig 2011-ben Thaiföldön az áradás. Az "Aqua for Life" elnevezésű szervezet mintegy egymillió szűrőt osztott ki a dél-afrikai kormánynak, és más szervezeteknek, mint például a Vöröskeresztnek is. Csak Kenyában - a hosszú aszályoknak köszönhetően - a már említett Vöröskereszt tagjai 3750 szűrőt adományoztak iskolás gyermekeknek, és 6750-et háztartásoknak. 2015-ben szintén nagy mennyiségű szűrő került kiosztásra Ruandában.

A szennyezett víz biztonságos és tiszta ivóvízzé formálása

A szűrő belső része több üreges szálból áll. Minden egyes szál pórusmérete 0,2 mikron, amely körülbelül ötszázszor kisebb, mint egy emberi hajszál átmérője. A víz beszívás után az üreges szálakon halad keresztül, amelyek pórusai elfogják a bektériumokat, parazitákat, és egyéb szennyeződéseket. Ez az egyszerű fizikai szűrés nem tartalmaz semmilyen kémiai anyagokat, sem jódot vagy szenet.

A víz mentes a baktériumoktól, parazitáktól, és vírusoktól

A LifeStraw olyan fejlett technológiájú mikroszűrőt használ, amely elfogja a baktériumok 99,9999, a vírusok 99,999 és a paraziták 99,9 százalékát, amelyek gyakran megtalálhatóak a vízben. A szűrő megakadályozza a szennyezett víz általi megbetegedéseket, mint például a kolerát, fonalférget, hasmenést, tífuszt és számos más kórt.

Legfontosabb jellemzői

  • LifeStraw Personal korszerűmikroszűrős membránokat használ
  • Lehetővé teszi, hogy minden nyitott vízforrásból igyál
  • Hatékonyan szűri a baktériumokat, vírusokat és parazitákat, és csak a 0,2 mikronnál kisebb részecskéket engedi át
  • Könnyen kezelhető, és ideális az utazáshoz, illetve a természeti katasztrófák súlytotta területeken
  • A LifeStraw sikeresen teljesítette a szigorú teszteléseket, nemzetközileg igazoltan megfelel a SABS szabványnak
  • Tucatjával nyer rangos nemzetközi díjakat
  • Súlya mindössze 56 gramm, és képes átszűrni legalább 1000 liter vizet teljes élettartama alatt
  • Méretek: 229 x 25 mm
     

Használat és tárolás

Kérjük, használatkor igyál a filteren keresztül, és utána egyszerűen fújj bele levegőt, hogy kiöblítsd a szennyeződéseket. Az első használat előtt, vagy amikor a filter teljesen száraz, mártsd mindkét végén tiszta vízbe (a szívókát távolítsd el, mert annak száraznak kell maradnia), és tartsd víz alatt 20 másodpercig, hogy a víz áthatoljon rajta. Ezután 5 korttyal távolítsd el belőle a vizet. Amikor hazatérsz a kirándulásról, mielőtt elraknád a terméket, a szűrőt öblítsd át folyóvíz alatt mindkét oldalán, és hagyd megszáradni. 

 

Paraméterek

Típus
Úti szűrő Kész!
Élettartam
1 000 l Kész!

Típus

Típus
Úti szűrő Kész!

Teljesítmény

Élettartam
1 000 l Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LifeStraw Personal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LifeStraw Personal blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LifeStraw Personal.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ