30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Liofilizált eper

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Gyümölcs fajtája
Banán
(2)
Vörös áfonya
(1)
Eper
(6)
Málna
(1)
Mangó
(1)
Forma
Gyümölcs csokoládéban
(2)
Liofilizált gyümölcs
(6)
Csomagolás
Egy fajtájú gyümölcs
(3)
Gyümölcsök keveréke
(3)
Tömeg
80 g
250 g
-
Szűrés

A liofilizált eper és más, hasonló eljárással készített gyümölcsök egyre népszerűbb csemegének számítanak. Ezek az édességek a liofizálás segítségével hosszú ideig megőrzik finom ízüket, színüket és minden vitaminjukat, ezért a liofizálás (fagyasztva szárítás) nagyszerű módja a tartósításnak. Nálunk is megtalálhatod az ilyen termékeket. Ha többet szeretnél megtudni erről a témáról, olvasd el az alábbi sorokat.

Tovább

A liofizált gyümölcsöket mindenki szereti

liofilizált gyümölcsök a fagyasztás és a vákuumszárítás folyamatának köszönhetően megőrzik vitaminjaik, ásványi anyagaik és antioxidánsaik nagy részét. Ezért ez egészséges alternatívája a friss gyümölcs fogyasztásának, amely nem tartalmaz hozzáadott cukrot vagy tartósítószert, emellett nagyon finom, egészséges és sokféleképpen felhasználható. A boltokban leggyakrabban liofizált eper, málna, banán, de aszalt egzotikusabb fajták, mint például mangó és sárkánygyümölcs vagy zöldségek is kaphatóak. Milyen konkrét előnyei vannak a fagyasztva szárításnak - liofizálásnak? És mit is jelent pontosan a gyümölcsök liofizálása?

  • A liofilizált gyümölcs egy koncentrált tápanyagbomba.
  • A fagyasztva szárítás jelentősen megnöveli a gyümölcs eltarthatóságát.
  • Fogyaszthatod önmagában is, de hozzáadhatod zabkásához vagy müzlihez is.

A liofilizált eper a gyümölcsök bajnoka

A liofilizált eper csak egy a számtalan fagyasztva szárított gyümölcsfajta közül, amelynek szinte végtelen előnyeiről fentebb már beszéltünk. Maga az eper rengeteg felhasználási lehetőséget kínál. Eheted csak úgy nasiként, de a desszertekben, müzlikben és turmixokban is kiváló adalék, valamint a sütemények és egyéb cukrászati termékek díszítéséhez is alkalmas. A már említett tartósság miatt pedig tökéletes választás kirándulásokhoz, túrákhoz vagy hosszú autó-, vonat- és repülőutakhoz is.

i

A liofizált eper feldolgozása

A szárított gyümölcsök egyre népszerűbbek, így a liofizált eper is nagyszerű. Maga a fagyasztva szárítás során a gyümölcsöt lefagyasztják, majd a vizet alacsony nyomáson történő szublimálással eltávolítják. A víz közvetlenül gázzá alakul, így a fagyasztva szárított eper is megőrzi az állagát, ízét és tápértékét.

Melyik liofizált eper a legfinomabb?

Ha már választottál a gyümölcsök széles választékából, akkor nem marad más hátra, csak meg kell találnod a legfinomabbat. Választhatsz például liofizált eper márkát vagy a konkrét allergének alapján is dönthetsz, de a legtöbb fagyasztva szárított gyümölcs allergén mentes, így hacsak nem vagy közvetlenül érzékeny az eperre, akkor minden rendben van. Ezen túlmenően persze érdemes figyelembe venned az eper eredetét is, és győződj meg arról is, hogy nem tartalmaz tartósítószert, színezéket vagy ízesítőanyagot.

A liofizált eper kiszerelése

Mit kell még figyelembe venned, mielőtt a liofizált eper kínálatból választasz? Például a csomagolás méretét. Ha először vásárolsz fagyasztva szárított epret, egy 100 grammos csomag is elég lehet, míg az ínyencek egy félkilós vagy akár egy kilós csomagot is vásárolhatnak. Általánosságban elmondható, hogy a nagyobb kiszerelés vásárlásával pénzt takaríthatsz meg. A liofizált gyümölcsöt általában visszazárható csomagolásban árulják, így nem kell aggódnod, hogy megromlik.

i

A liofizált eper feltölt energiával

Mint minden liofizált gyümölcs, a liofizált eper is magas energiaértékkel rendelkezik a tömegéhez képest. Magas kalóriatartalma miatt ez a gyümölcs ezért ideális nassolnivaló sportolóknak, iskolai kiránduláson a gyerekeknek vagy bárkinek, akinek gyorsan kell pótolnia a cukrokat.

Liofilizált eper százféleképpen

A boltban kapható liofizált eper többek között a szárítás formájában különbözik a többitől. A szabvány az egészben liofizált eper, amely szuper nasi lehet. Az epret szeletekben is száríthatják, amely tökéletes sütemények díszítéséhez. Végül, de nem utolsósorban, szeletelt epret is találhatsz a kínálatban, amely tökéletes zabkásához vagy müzlihez is.

Hogyan lehet még finomabb a liofizált eper? Csokoládéval!

Ahogyan azt már bizonyára Te is tudod, a liofizált eper még természetes formájában is finom. Azt azonban nehéz lenne vitatni, hogy még jobb, ha tejszínhabbal vagy esetleg csokoládéval kombináljuk. Ezért kapható a liofizált eper fehér csokoládéban, tejcsokoládéban vagy akár étcsokoládéban is. És akik valami még különlegesebbre vágynak, azok a karamellás epret is választhatnak, vagy nézzék meg a gyümölcsök csokoládéban és joghurtban kategóriánkat.

Emco liofizált eper
Szeletelt liofizált eper

liofizált eper csokoládéban
Liofizált eper csokoládéban

Mixit lofizált eper
Liofizált eper ajándékcsomagolásban

Liofizált eper és társai

A legtöbb szárított gyümölcshöz hasonlóan a liofizált eper gyakran más gyümölcsökkel együtt is kapható. Ha több gyümölcsfajtát keverünk össze, az nemcsak többféle ízvilágot, hanem több vitamint is jelent. A bal oldali parametrikus szűrőben több olyan gyümölcsfajtát találsz, amelyek párosíthatóak az eperrel. A leggyakoribb kombináció az eper banánnal sokféle formában kapható, de találhatsz fagyasztva szárított epret málnával vagy áfonyával is.

Ha a liofiziált eper mellett más gyümiket is kipróbálnál, akkor lehet, hogy új kedvenc csemegét találsz. Ilyen kevert csomagokat többek között a liofizált vegyes gyümölcsök kategóriájában találsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Bery Jones Liofilizált eper szeletek 80 g Szállításra kész > 10 db
Liofilizált gyümölcs -, 80 g
2 990 Ft

2.
Liofilizált gyümölcs -, 100 g
2 890 Ft

3.
Liofilizált gyümölcs - fagyasztással szárított, 250 g, visszazárható csomagolás
3 590 Ft

Még több
6 termék
4,7 108×
Bery Jones Liofilizált eper szeletek 80 g
Liofilizált gyümölcs -, 80 g - 37 375 Ft/1 kg
Szuper ár
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery079
4,8 81×
Bery Jones Liofilizált gyümölcs keverék 100 g
Liofilizált gyümölcs -, 100 g - 28 900 Ft/1 kg
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery085
Bery Jones Liofilizált eper tejcsokoládéban 250g - Liofilizált gyümölcs
Típusok
4,8 55×
Bery Jones Liofilizált eper tejcsokoládéban 250g
Liofilizált gyümölcs - fagyasztással szárított, 250 g, visszazárható csomagolás - 14 360 Ft/1 kg
Szuper ár
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery149
5,0
Bery Jones Vegyes liofilizált gyümölcs - eper, málna, mangó, 90g
Liofilizált gyümölcs -, 90 g - 32 111,11 Ft/1 kg
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery190
Bery Jones Liofilizált eper étcsokoládéban 250g - Liofilizált gyümölcs
Típusok
4,8 55×
Bery Jones Liofilizált eper étcsokoládéban 250g
Liofilizált gyümölcs - fagyasztással szárított, 250 g, visszazárható csomagolás - 12 760 Ft/1 kg
Szuper ár
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery150
5,0
Bery Jones Eper + banán, 100g
Liofilizált gyümölcs -, 100 g - 26 900 Ft/1 kg
Szuper ár
2 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery192

Liofilizált eper

A Liofilizált eper kategóriában összesen 6 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Liofilizált eper – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó liofilizált eper Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább liofilizált eper A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb liofilizált eper A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: liofilizált eper vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ