Shop roku Shop roku

Livall Bling Jet 100

Termékkatalógus
Livall Bling Jet 100
Távirányító - Livall, bluetooth kontroller, index fények, fényképezés, hangerő stb.
Kód:  SPTkn0421 Termékszám:  8594158693457 Gyártó honlapja:

Livall Bling Jet 100

A Livall Bling Jet 100 a Livall sisakokkal kompatibilis intelligens vezérlő, amely a gyorskioldó mechanizmussal könnyedén rögzíthető a kerékpár kormányára .  A négyirányú nyomógomb segítségével Bluetooth-on keresztül kapcsolódik a sisakhoz. A távirányító segítségével vezérelhetjük a Bling sisakokba épített irányjelzőt, az okostelefonunk zenelejátszóját, hívásokra válaszolhatunk, walkie-talkie beszélgetést kezdhetünk a többi bringással. Ezen funkciók kezelésére rendelkezésünkre áll a négyirányú gomb, egy enter gomb, és két további nyomógomb a beszélgetéshez, illetve a fotózáshoz.

Legfontosabb jellemzők

  • Bluetooth  kapcsolódás a bukósisakkal
  • A vezérlő a kormányra rögzíthető
  • Hét funkcióbillentyű
  • Egyszerű kezelhetőség
  • Készenléti idő: akár 90 nap
  • Könnyű és kompakt

Számos funkció

A készülék képességeinek legtökéletesebb kihasználása érdekében bluetoothon keresztül kapcsolódik a sisakhoz, illetve  okostelefonunkhoz, hogy akár egy gombnyomással készíthessünk képeket a kerékpározás során, vagy esetleges baleset alkalmával automatikusan hívjon segítséget, az előre beállított segélyszámokon. Hatótávolsága 10 méter.

méretek:
57,8 × 37 × 55,4 mm

Töltési idő:
2 óra, Micro USB port-on keresztül

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Livall Bling Jet 100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Livall Bling Jet 100. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Livall Bling Jet 100.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ