30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

LMF 2,0 Firesteel Army Cocoshell

Termékkatalógus
LMF 2,0 Firesteel Army Cocoshell
5 6 értékelés
Tűzgyújtó - tűzgyújtó a síppal, 10000 tűzgyújtáshoz megfelelő
Kód:  SPT955 Termékszám:  7331423007240

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LMF 2,0 Firesteel Army Cocoshell

Gyakran vesz részt hosszú vidéki túrákon, amelyek általában több éjszakát is magukban foglalnak? Akkor egy csomó eszközre szüksége van, amelyek abban segítenek, hogy ezeket a túrákat megkönnyítsék az Ön számára. Miért cipelne nehéz és ormótlan gáztartélyokat, ha hagyományos tüzet is tud gyújtani és azon közvetlenül megfőzheti vagy megsütheti az ételt? Ehhez azonban szüksége van néhány tűzgyújtó eszközre. A gyufák és öngyújtók valóban egyszerűek és olcsók, de néha, különösen akkor, ha nedvessé válnak, megszűnik a használhatóságuk. Ezért ajánljuk fel ezt a csodálatos tűzgyújtót.

A legendás svéd FireSteel tűzgyújtót eredetileg a Svéd Védelmi Minisztérium igényelte rendeltetés szerinti használat céljára. A legjobb eszköz lévén, folyamatosan még mindig további fejlesztéseket végeztek rajta. Az innováció és a fejlesztés eredménye egy javított, második generációs tűzgyújtó eszköz lett, amellyel még könnyebb tüzet gyújtani bármilyen időjárási körülmények között és bármilyen magasságban.

A második generációs Firesteel tűzgyújtó egy új formai kialakítást kapott, színben harmonizáló kábellel és beépített biztonsági síppal. Hála annak, hogy a szikra hőmérséklete eléri a 3000°C-ot, ez a tűzgyújtó nagyon népszerű lett különösen a vadászok, halászok és a táborozás szerelmesei között. Az otthonokban is megtalálja a helyét, ahol kályhák, kandallók  és barbecue meggyújtásánál alkalmazzák. A felhasználási területe minden bizonnyal hatalmas és előbb -utóbb az Ön számára is hasznossá válik.

Úgy van kialakítva, hogy nagyon hosszú élettartammal rendelkezik. Az Army ezen változata eléri a 10.000 tűzgyújtási kapacitást. Ennek köszönhetően nagyon hosszú ideig képes lesz minőségi szikrát alőállítani.

Műszaki adatok:

Méret:
7 x 24 x 14 mm

Tömeg:
27 g

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LMF 2,0 Firesteel Army Cocoshell Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Light My Fire FireSteel 2.0 Army Cocoshell. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LMF FireSteel 2.0 Army Cocoshell.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ