Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

LMF Firesteel 2.0 cián kék

Termékkatalógus
LMF Firesteel 2.0 cián kék
5 2 értékelés
Tűzgyújtó - kétrészes kézi tűzszerszám, akár 3000 alkalommal használható, jelzősíppal
Kód:  SPT950 Termékszám:  7331423005819

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LMF Firesteel 2.0 cián kék

Gyakran utazik a természetbe hosszabb utakra, amelyek általában több éjszakán át tartanak? Akkor sok eszközre van szüksége, hogy megkönnyítse túráját. Ön is nehéz, kevéssé praktikus gázpalackokat cipel, miközben hagyományos tüzet is rakhatna, amin ugyanúgy lehet grillezni és főzni? Ehhez viszont szüksége lesz tűzforrásra is. A gyufák és az öngyújtók egyszerűek és olcsók, de alkalmanként, különösen akkor ha nedvesek, használhatatlanok. Ezért kínáljuk Önnek ezt a lenyűgöző szikravetőt.

A legendás svéd FireSteel tűzszerszámot eredetileg a svéd védelmi minisztériumnak szánták. A legjobbnak lenni azonban állandó fejlesztést jelent. Az innováció és a fejlesztés eredménye ez a továbbfejlesztett második generációs tűzszerszám, amely segítségével bármilyen időben és minden magasságban könnyen tüzet gyújthatsz.

A FireSteel második generációja új dizájnt, egy a tűzszerszám színének megfelelő zsinórt és egy beépített biztonsági sípot kapott. Szikrája segítségével rossz körülmények között is lehet vele tüzet gyújtani. A magnéziumötvözeten végighúzott rozsdamentes acél lapka keltette, mintegy 3000° C-os szikrától lángra kap a főző, papír, száraz fű vagy a fakéreg. Megtalálta a helyét az otthonokban is, ahol arra használható, hogy begyújts a kályhákba, kandallókba és a szabadtéri grillekbe. Használata nagyon egyszerű és előbb vagy utóbb mindenkinek szüksége lesz rá.

Nagyon hosszú élettartamra tervezték. Mivel 3000 tűz meggyújtására kapacitált, évekig hűséges társa lesz.?

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LMF Firesteel 2.0 cián kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Light My Fire FireSteel 2.0 Cyan Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LMF FireSteel 2.0 Cyan Blue.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ