Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

LMF Firesteel 2.0 Lime

Termékkatalógus
LMF Firesteel 2.0 Lime
4,5 2 értékelés
Tűzgyújtó - kétrészes kézi tűzszerszám, akár 3000 alkalommal használható, jelzősíppal
Kód:  SPT952 Termékszám:  7331423007875

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LMF Firesteel 2.0 Lime

Gyakran teszel hosszabb túrákat a természetben, amelyek általában több éjszakára nyúlnak? Biztos sok eszközre van szükséged, hogy megkönnyítsd a túrázást. Minek cipelnél magaddal egy nehéz és nem túl praktikus gázpalackot, ha tüzet is rakhatsz, és azon főzheted vagy grillezheted az ételt? Persze ehhez szükséged lesz egy tűzgyújtóra. A gyufa vagy az öngyújtó egyszerű és olcsó, de néha, különösen akkor, ha nedvesek, nem használhatóak. És ezért kínáljuk neked ezt a lenyűgöző tűzszerszámot.
A legendás svéd FireSteel tűzszerszámot eredetileg a svéd védelmi minisztériumnak szánták. A legjobbbak lenni azonban állandó fejlesztést jelent. Az innováció és a fejlesztés eredménye ez a továbbfejlesztett második generációs tűzszerszám, amely segítségével bármilyen időben és minden magasságban könnyen tüzet gyújthatsz.

A FireSteel második generációja új dizájnt, egy a tűzszerszám színének megfelelő zsinórt és egy beépített biztonsági sípot kapott. Szikrája segítségével rendkívül rossz körülmények közt is lehet tüzet gyújtani. A magnéziumötvözeten végighúzott rozsdamentes acél lapka keltette, mintegy 3000 °c-os szikrától lángra kap a főző, papír, száraz fű vagy fakéreg. ? Megtalálta a helyét az otthonokban is, ahol arra használható, hogy begyújts a kályhákba, kandallókba és a szabadtéri grillekbe. A használat minden bizonnyal óriási, és előbb-utóbb hasznos lesz.

Úgy tervezték, hogy nagyon hosszú élettartamot biztosítson. Hála 3000 karcolásnyi kapacitásának, évekig használhatod a minőségi szikrázást.

 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LMF Firesteel 2.0 Lime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Light My Fire FireSteel 2.0 Lime. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LMF FireSteel 2.0 Lime.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ