AlzaBoxy Q1 Shop roku

LMF Firesteel Army 2.0 Orange

Termékkatalógus
LMF Firesteel Army 2.0 Orange
5 5 értékelés
Tűzgyújtó - kétrészes kézi tűzszerszám, akár 10 000 alkalommal használható, jelzősíppal
Kód:  SPT954 Termékszám:  7331423004287

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LMF Firesteel Army 2.0 Orange

Gyakran teszel hosszabb túrákat a természetben, amelyek általában több éjszakára nyúlnak? Biztos sok eszközre van szükséged, hogy megkönnyítsd a túrázást. Minek cipelnél magaddal egy nehéz és nem túl praktikus gázpalackot, ha tüzet is rakhatsz, és azon főzheted vagy grillezheted az ételt? Persze ehhez szükséged lesz egy tűzgyújtóra. A gyufa vagy az öngyújtó egyszerű és olcsó, de néha, különösen akkor, ha nedvesek, nem használhatóak. És ezért kínáljuk neked ezt a lenyűgöző tűzszerszámot.
A legendás svéd FireSteel tűzszerszámot eredetileg a svéd védelmi minisztériumnak szánták. A legjobbbak lenni azonban állandó fejlesztést jelent. Az innováció és a fejlesztés eredménye ez a továbbfejlesztett második generációs tűzszerszám, amely segítségével bármilyen időben és minden magasságban könnyen tüzet gyújthatsz.

A FireSteel második generációja új dizájnt, egy a tűzszerszám színének megfelelő zsinórt és egy beépített biztonsági sípot kapott. Szikrája segítségével rendkívül rossz körülmények közt is lehet tüzet gyújtani. A magnéziumötvözeten végighúzott rozsdamentes acél lapka keltette, mintegy 3000 °c-os szikrától lángra kap a főző, papír, száraz fű vagy fakéreg. ? Megtalálta a helyét az otthonokban is, ahol arra használható, hogy begyújts a kályhákba, kandallókba és a szabadtéri grillekbe. A használat minden bizonnyal óriási, és előbb-utóbb hasznos lesz.

Úgy tervezték, hogy nagyon hosszú élettartamot biztosítson. Hála 10 000 karcolásnyi kapacitásának, évekig használhatod a minőségi szikrázást.

 

Paraméterek:

Méretek:
16 x 26 x 95 mm

Tömeg:
50 g

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LMF Firesteel Army 2.0 Orange Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Light My Fire FireSteel 2.0 Army Orange. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LMF FireSteel 2.0 Army Orange.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ