Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Loap Base Dinos - zöld

Termékkatalógus
Loap Base Dinos - zöld
5 2 értékelés
Hálózsák - múmia, három évszakos, gyerek, töltet: üreges szál, komforthőmérséklet: 0 °C, 150 cm max. testmagasság, mérete összecsomagolva: 36 × 20 cm (sz × ma), színe: zöld
Kód:  SPTloa0077 Termékszám:  8592946997428

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Loap Base Dinos - zöld

Szereted a kempingezést, vagy szívesen töltöd az éjszakát a szabadban, és ehhez szükséged lenne egy új, nagyszerű felszerelésre? Akkor minden bizonnyal nagyra értékeled majd a zöld, dinoszaurusz mintás Loap Base Dinos hálózsákot, amely minden gyerkőcöt lenyűgöz kényelmével. A hálózsák formájával igazodik a gyermekek testének alakjához. A hálózsák töltete a Grade G6D üreges szálakból készült. Ezek az üreges szálak kiválóan ellenállnak a nedvességnek, kivételes tartósság jellemzi őket, emellett ideális választás az allergiában szenvedő felhasználók számára is. Ez a 3 évszakos Loap Base Dinos zöld hálózsák komfortot nyújt a gyermeked számára, aki tavasztól őszig nyugodtan használhatja. A lurkók körülbelül 0 °C-os hőmérsékletben még zavartalanul alhatnak benne. A múmia szabású hálózsák teljes mértékben bent tartja a meleget, mivel úgy tervezték, hogy pontosan kövesse a gyerekek testének formáját.


A Loap Base Dinos zöld múmia szabású hálózsák főbb jellemzői

  • Kifejezetten gyermekek számára tervezték
  • A Loap Base Dinos kényelmes felhasználásához a maximum testmagasság 150 cm
  • Múmia szabással tökéletesen követi az emberi test alakját, ezáltal komfortos hőmérsékletet nyújt
  • Egyrétegű kialakítás
  • A zöld, dinoszaurusz mintás Loap Base Dinos hálózsák üreges, Grade G6D száltöltettel készült
  • A töltet ellenáll a nedvességnek, allergiások számára is alkalmas
  • A felület karbantartása könnyű, gyorsan szárad
  • A zöld Loap Base Dinos hálózsákot tavasztól télig használhatja a gyerkőc
  • Az ideális felhasználási hőmérséklet 0 °C körüli, a legalacsonyabb extrém hőmérséklet -10 °C
  • Tartalmaz egy kompakt, kompressziós csomagolást
  • A zöld Loap Base Dinos hálózsák tömege 1000 g

Fedezd fel a természetet az ideális felszereléssel

A kempingezés a gyerekekkel szórakoztató kalandokkal tölti ki a mindennapjainkat. Azonban vitathatatlan, hogy a szabadban töltött éjszakához szükséges a megfelelő felszerelés. Egy arra alkalmas hálózsák nélkül ugyanis a gyerkőcök nem csak fáznának, hiszen a hálózsák mentális biztonságérzetet is kínál. Éppen ezért a zöld, dinoszaurusz mintás Loap Base Dinos hálózsák, amely gyermekek számára alkalmas, remekül helytáll ezen a téren is. A Loap Base Dinos csodálatos komfortérzetet biztosít a kicsiknek, függetlenül attól, hogy a sátorban vagy a " takaró alatt" alszanak.

Loap Base Dinos hálózsák funkcionális töltettel

A múmia szabású Loap Base Dinos három évszakos, egyrétegű hálózsák karbantartása igazán könnyű, a Grade G6D üreges szálakból álló töltet gondoskodik a maximális funkcionalitásáról. Amellett, hogy a töltet páratlan ellenállással bír, ideális még az allergiában szenvedő személyek számára is. A zöld Loap Base Dinos hálózsákhoz felhasznált üreges szálak másik előnye, hogy ellenállnak a nedvességnek, így rossz időjárás esetén sem szükséges aggódnod, hiszen a gyerekek szárazon aludhatnak. Induláskor sem kell fájnia a fejednek, hiszen könnyedén összecsomagolhatod a Loap Base Dinos hálózsákot a kompressziós tartóba, azt pedig elhelyezheted hátizsákodban a könnyű szállítás érdekében. Meg sem érzed majd a súlyát, hiszen tömege csupán 1000 gramm.

Bárhol megszállhatsz a 3 évszakos Loap Base Dinos-vel

Hogyha a kempingezés a hobbid, vagy csupán új felszerelésre van szükséged, mert a gyermeked az otthonodon kívül szeretné álomra hajtani a fejét, a zöld, múmia szabású Loap Base Dinos hálózsák a tökéletes választás szinte minden évszakban, bármilyen helyzetről is legyen szó. Tavasztól őszig, amikor éjjel a hőmérséklet 0 °C körül alakul, még az igazán fázós gyerkőcök is békésen aludhatnak benne. A nagyobb tűrőképességű lurkók egészen -5 °C-ig komfortosan kihasználhatják a hálózsákot az alváshoz. A hálózsákot úgy tervezték, hogy pontosan kövesse a kicsik testének alakját, így a lehető legnagyobb mértékben a hálózsák belsejében tartja a meleget. A zöld Loap Base Dinos hálózsák előnyeit a maximum 150 cm magas felhasználók élvezhetik ki teljes kényelemmel.



Paraméterek

Használat
Gyerek Kész!
Évszak
Három évszakos Kész!
Töltelék
Üreges szál Kész!
Max. magasság
150 cm Kész!
Komfort hőmérséklet
0 °C Kész!

Alkalmazás

Használat
Gyerek Kész!
Évszak
Három évszakos Kész!
Töltelék
Üreges szál Kész!

Max. struktúra

Max. magasság
150 cm Kész!

Hőmérsékleti tartományok

Komfort hőmérséklet
0 °C Kész!
Hőmérsékleti limit
-5 °C Kész!
Extrém hőmérséklet
-10 °C Kész!

Forma

Forma
Múmia Kész!
Bekapcsolás
Baloldalt záródó, Jobboldalt záródó Kész!

Tömeg

Tömeg
1 000 g Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Loap Base Dinos - zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Loap Base Dinos zelený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Loap Base Dinos zelený.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ