Akvizice ApF HU Shop roku

Loap Dauhali - fekete

Termékkatalógus
Loap Dauhali - fekete
4,5 4 értékelés
Hálózsák - múmia, nyári, uniszex, töltet: grade G6D, komforthőmérséklet: 4 °C, 190 cm max. testmagasság, mérete összecsomagolva: 3,8 × 2 cm (sz × ma), színe: fekete, tömege: 1100 g
Kód:  SPTloa0074 Termékszám:  8592946943425

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Loap Dauhali - fekete

Szereted a kempingezést, vagy szívesen töltöd az éjszakát a szabadban, és ehhez szükséged lenne egy új, nagyszerű felszerelésre? Akkor minden bizonnyal nagyra értékeled majd a fekete színű Loap Dauhali hálózsákot, amely Téged is lenyűgöz kényelmével. Ez a hálózsák alkalmas a férfiak és nők számára egyaránt. A hálózsák töltete a Grade G6D üreges szálakból készült. Ezek az üreges szálak kiválóan ellenállnak a nedvességnek, kivételes tartósság jellemzi őket, emellett ideális választás az allergiában szenvedő felhasználók számára is. Ez a 3 évszakos Loap Dauhali hálózsákkomfortot nyújt számodra, tavasztól őszig nyugodtan használhatod. Körülbelül 12 °C-os hőmérsékletben még zavartalanul alhatsz benne. A múmia szabású hálózsák teljes mértékben bent tartja a meleget, mivel úgy tervezték, hogy pontosan kövesse az emberi test formáját.


A Loap Dauhali fekete múmia szabású hálózsák főbb jellemzői

  • Uniszex - férfiak és nők számára egyaránt alkalmas
  • A Loap Dauhali kényelmes felhasználásához a maximum testmagasság 190 cm
  • Múmia szabással tökéletesen követi az emberi test alakját, ezáltal komfortos hőmérsékletet nyújt
  • Egyrétegű kialakítás
  • A fekete színű piros bélésű Loap Dauhali hálózsák üreges, Grade G6D száltöltettel készült
  • A töltet ellenáll a nedvességnek, allergiások számára is alkalmas
  • A felület karbantartása könnyű, gyorsan szárad
  • A fekete Loap Dauhali hálózsákot tavasztól télig használhatod
  • Az ideális felhasználási hőmérséklet 12 °C körüli, a legalacsonyabb extrém hőmérséklet -3 °C
  • Tartalmaz egy kompakt, kompressziós csomagolást
  • A fekete színű piros béléssel készült Loap Dauhali hálózsák tömege 1100 g

Fedezd fel a természetet az ideális felszereléssel

A kempingezés szórakoztató kalandokkal tölti ki a mindennapjainkat. Azonban vitathatatlan, hogy a szabadban töltött éjszakához szükséges a megfelelő felszerelés. Egy arra alkalmas hálózsák nélkül ugyanis nem csak fáznál, hiszen a hálózsák mentális biztonságérzetet is kínál. Éppen ezért a fekete színű és piros béléssel készült Loap Dauhali hálózsák, amely férfiak és nők számára egyaránt alkalmas, remekül helytáll ezen a téren is. A Loap Dauhali csodálatos komfortérzetet biztosít, függetlenül attól, hogy a sátorban vagy a " takaró alatt" alszol.

Loap Dauhali hálózsák funkcionális töltettel

A fekete színű, múmia szabású Loap Dauhali három évszakos, egyrétegű hálózsák karbantartása igazán könnyű, a Grade G6D üreges szálakból álló töltet gondoskodik a maximális funkcionalitásáról. Amellett, hogy a töltet páratlan ellenállással bír, ideális még az allergiában szenvedő személyek számára is. A fekete színű Loap Dauhali hálózsákhoz felhasznált üreges szálak másik előnye, hogy ellenállnak a nedvességnek, így rossz időjárás esetén sem szükséges aggódnod, hiszen szárazon aludhatsz. Induláskor sem kell fájnia a fejednek, hiszen könnyedén összecsomagolhatod a LoapDauhali hálózsákot a kompressziós tartóba, azt pedig elhelyezheted hátizsákodban a könnyű szállítás érdekében. Meg sem érzed majd a súlyát, hiszen tömege csupán 1100 gramm.

Bárhol megszállhatsz a 3 évszakos Loap Dauhali-vel

Hogyha a kempingezés a hobbid, vagy csupán új felszerelésre van szükséged, mert az otthonodon kívül szeretnéd álomra hajtani a fejedet, a fekete színű, piros béléssel készült múmia szabású Loap Dauhali hálózsák a tökéletes választás szinte minden évszakban, bármilyen helyzetről is legyen szó. Tavasztól őszig, amikor éjjel a hőmérséklet 12 °C körül alakul, még az igazán fázós személyek is békésen aludhatnak benne. Ugyanakkor a nagyobb tűrőképességű személyeknek megfelelő lehet 3 °C-os hőmérsékletig is. A hálózsákot úgy tervezték, hogypontosan kövesse az emberi test alakját, így a lehető legnagyobb mértékben a hálózsák belsejében tartja a meleget. A fekete színű Loap Dauhali hálózsák előnyeit a maximum 190 cm magas felhasználók élvezhetik ki teljes kényelemmel.



Paraméterek

Használat
Uniszex Kész!
Évszak
Nyári Kész!
Töltelék
Grade G6D Kész!
Max. magasság
190 cm Kész!
Komfort hőmérséklet
4 °C Kész!

Alkalmazás

Használat
Uniszex Kész!
Évszak
Nyári Kész!
Töltelék
Grade G6D Kész!

Max. struktúra

Max. magasság
190 cm Kész!

Hőmérsékleti tartományok

Komfort hőmérséklet
4 °C Kész!
Maximum hőmérséklet
25 °C Kész!
Hőmérsékleti limit
12 °C Kész!
Extrém hőmérséklet
-3 °C Kész!

Forma

Forma
Múmia Kész!

Tömeg

Tömeg
1 100 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Loap Dauhali - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Loap Dauhali černá-červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Loap Dauhali čierny.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ