A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

LOQI Type Berlin Pop

Termékkatalógus
LOQI Type Berlin Pop
Bőröndhuzat - mérete: S, 58-65 × 34-45 × 20-30 cm méretű bőröndökhöz, anyaga: poliészter
Kód:  SPTloqi21 Termékszám:  LM.TY.BER

LOQI Type Berlin Pop

Gondoskodj a bőröndöd fokozott biztonságáról, emellett frissítsd fel egy megújult külsővel is! Az LOQI Type Berlin Pop bőröndhuzat poliészter és spandex anyag keverékéből készült, amelynek köszönhetően rendkívül strapabíró és vízálló tulajdonságokkal büszkélkedhet. Közepes méretű, maximum 58-65 cm magasságú bőröndhöz tervezték, hogy megakadályozza annak sérülését. A huzat alján található patentok segítségével rögzíthető a bőröndön, illetve hasznos nyílással rendelkezik a fogantyú kihúzásához. A bőröndhuzat kiválóan tárolható, az OEKO-TEX minősítése pedig garantálja hogy az egészségre ártalmatlan. Első pillantásra lenyűgöz megjelenésével, amely egy eredeti, Berlin városára utaló jellel gondoskodik arról, hogy soha ne veszítsd el a poggyászodat a reptéren.

Az LOQI Type Berlin Pop legfontosabb jellemzői

  • Az LOQI Type Berlin Pop huzat a közepes méretű poggyászokhoz alkalmas
  • Az OEKO-TEX tanúsítvány igazolja, hogy egészségre ártalmatlan anyagokból készült
  • Vízálló és kiválóan tárolható
  • A huzat egy olyan kollekció része, ahol minden egyes darab egyedi, eredeti dizájnnal készül, így mindenki kiválaszthatja a számára leginkább tetsző darabot

Paraméterek

Anyag
Poliészter Kész!

Anyag

Anyag
Poliészter Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LOQI Type Berlin Pop
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LOQI Type Berlin Pop. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LOQI Type Berlin Pop.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ