Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Lowa Innox GTX Lo Ws

Termékkatalógus
Lowa Innox GTX Lo Ws
Trekking cipő - Női, közepesen nehéz terep, Goretex  és Goretex  membrán, felsőrész anyaga: szintetikus anyag, cipő tömege: 425 g
Kód:  SPTlowa0058nad Termékszám:  SPTlowa0058nad

Lowa Innox GTX Lo Ws

Lowa Innox GTX Lo Ws outdoor cipő

A Lowa Innox GTX Lo Ws outdoor cipőt könnyű és közepesen nehéz terepre ajánljuk. Az alkalmazott technológiáknak köszönhetően maximális kényelmet nyújt a lábnak bármilyen körülmények között. Ebben a cipőben sem eső, sem vizes terep sem pedig a változékony időjárás nem állíthat meg.

Lowa Innox GTX Lo Ws

A Lowa Innox szárazon tartja a lábat

A Lowa Innox GTX Lo cipő felső része szintetikus bőrből készült, amely tökéletes tartósságot biztosít. Ezt egészíti ki a vízálló Gore-Tex membrán, amely szárazon tartja a lábat, véd az erős széltől és garantálja a kiváló légáteresztést.

Lowa Innox GTX Lo Ws

Tökéletes támogatás egyenetlen terepen

Az innovatív Monowrap kialakítás torziós stabilizátorral a lábakat tökéletesen támogatja egyenetlen terepen, ugyanakkor kényelmes hajlási rugalmasságot kínál.

Lowa Innox GTX Lo Ws

A Lowa Innox GTX Lo cipőben nem fogsz megcsúszni

A Lowa outdoor cipő stabil Lowa NXT gumi talppal rendelkezik, amely garantálja a biztos lépéseket és kiváló tapadást kínál bármilyen - még csúszós - felületen. A cipő kiválóan nyeli el az ütődéseket is, így biztosítja a kényelmet túrázás közben. 

Lowa Innox GTX Lo Ws

A Lowa outdoor cipő nem okoz csalódást

A láb cipőben történő tökéletes rögzítését a hagyományos cipőfűzők adják meg. A Lowa Innox GTX Lo Ws olyan outdoor cipő, amely könnyű vagy közepes terepen sem okoz csalódást, így minden túrázást teljes mértékben kiélvezhetsz.

Lowa Innox GTX Lo Ws

A Lowa Innox GTX Lo Ws outdoor cipő legfontosabb jellemzői

  • Női outdoor cipő
  • Alkalmas könnyű és közepes terepre
  • Felsőrész szintetikus bőrből
  • A Gore-Tex vízálló membrán szárazon tartja a lábakat
  • Monowrap szerkezet torziós stabilizátorral a tökéletes támogatáshoz
  • A Lowa NXT talp stabilitást kínál
  • Lowa outdoor cipő cipőfűzővel
  • Színe: kék

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lowa Innox GTX Lo Ws Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lowa Innox GTX Lo Ws. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lowa Innox GTX Lo Ws.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ