A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Luma Active LED Light, sapka, fekete, S/M

Termékkatalógus
Luma Active LED Light, sapka, fekete, S/M
Fejlámpa - 122 lumenes fényerősség, 30 m-es világítótávolság, 2 LED dióda, IP védettség: IPx4, tömege: 70 g
Kód:  SPTlum001 Termékszám:  9120073730022
Luma Active LED Light, sapka, fekete, S/M Megszűnt

Luma Active LED Light, sapka, fekete, S/M

Minden cserkész megerősítheti – a fejlámpa nagy eséllyel a legpraktikusabb eszköz az előtted lévő terület megvilágításához. Sokféle helyzetben jól jön: világíthatsz vele az autó motorháztetője alá, ha a fékfolyadékot szeretnéd ellenőrizni vagy ha nem tudod, amikor elindulsz, visszaérsz-e még szürkület előtt. A fejlámpa sok esetben jobb egy hagyományos elemlámpánál.

Fejlámpát az áramforrás típusa alapján tanácsos válogatni. Az akkumulátorral működő gyakori használatnál praktikus, az elemmel működő viszont leginkább alkalmi használat esetén hasznosabb. A(z) Luma Active LED Light, sapka, fekete, S/M akkumulátorral működik. A teljes kapacitása 1100 mAh.

A(z) Luma Active LED Light, sapka, fekete, S/M fejlámpa világítási tulajdonságai

A fényáram az általános értelemben vett világítási teljesítményt adja meg. Ez a(z) Luma fejlámpa 122 lm fényáramot tudhat magáénak, ami nagyjából egy 15 wattos wolfram szálas izzónak felel meg. A kibocsátott fény ennek megfelelően akár 30 m távolságba is elér. A(z) Luma Active LED Light, sapka, fekete, S/M ezt a teljesítményt 2 db dióda használatával éri el.

A(z) Luma Active LED Light, sapka, fekete, S/M fejlámpa legfőbb jellemzői

  • Max. világítás távolság: 30 m
  • A fejlámpa ütésálló

Paraméterek

Méret
S/M Kész!
Sapka típusa
Sapka Kész!
Anyag
Szintetikus Kész!

Méret

Méret
S/M Kész!

Sapka típusa

Sapka típusa
Sapka Kész!

Anyag

Anyag
Szintetikus Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Luma Active LED Light, sapka, fekete, S/M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Luma Active LED Light, čepice, černá, S/M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Luma Active LED Light, čiapka, čierna, S/M.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ