Shop roku Shop roku

MATRIX E3X elliptikus tréner

Termékkatalógus
MATRIX E3X elliptikus tréner
Elliptikus tréner - intuitív kijelző, könnyű beállítani az edzés intenzitását, lépéshossz: 53,3 cm, 182 kg teherbírás, méret: 178 × 74 × 174 cm
Kód:  SPTif0263 Termékszám:  E3x

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MATRIX E3X elliptikus tréner

Változtasd át otthoni edzőtermed egy profi edzőteremmé! Az E3X elliptikus tréner az egyik legjobb a maga nemében, és mindent megad, amit csak egy ilyen géptől elvárhatsz. Legfőbb előnye az önellátó rendszer. Egy másik pont, amiben messze meghaladja a vetélytásakat, nagyszerű szerkezeti kialakítása a könnyű karbantartás és szerviz érdekében. Ez a védőburok nagyon egyszerű szétszerelését jelenti. A teherbírást egy megbízható kefe nélküli generátor biztosítja. Végül pedig fontos kiemelni a vonzó futurisztikus designt is, mely elegánsan egészíti ki jeges ezüst és matt fekete kombinációját.

Legfontosabb jellemzők

  • Ergonomikus markolat
  • Zéró üzemeltetési költség
  • LED kijelző intuitív gombokkal
  • Egyszerű karbantartás
  • Az egész test izmait aktiválja
  • Szabadalmaztatott felfüggesztési rendszer biztosít egyenletes mozgást és csendes működést
  • Ergo Forma funkció - az edzésintenzitás, magasság és lépéshossz teljes állíthatósága

Önellátó generátor?

Nincsenek akkumulátorok, nincsenek dugók - lehetséges ez? A Matrix E3X azt bizonyítja, hogy igen! Hála önellátó rendszerének, nem csak energiát takarít meg, hanem lehetővé teszi azt is, hogy bárhol fel lehessen állítani. Teljesen független a konnektoroktól és aljzatoktól. Az elektromosságtól való függetlensége azt is jelenti, hogy környezetbarát. Beindítása mindössze 25 ismétlést igényel, amely elég energiát biztosít a gép működtetéséhez.

Egyéb kiemelkedő paraméterek

A fogantyúk ergonomikus kialakítását úgy tervezték, hogy mindkét irányban megmozgassanak. Ez biztosítja, hogy a tested mindkét oldalát erősíted. Az elliptikus tréner sok edzésprogramot kínál. Érdemes megemlíteni az olyan programokat, mint a Rolling Hills, Fat Burn és a Target HR. Hidd el, egyikben sem fogsz csalódni! Az intuitív LED kijelzőn nem csak a sebességet és a távolságot láthatod, hanem az edzés intenzitását, a pulzusszámot és az elégetett kalóriákat, vagy profilod pályáját is.

 

Paraméterek

Tömeg
202 kg Kész!
Mélység
178 cm Kész!
Szélesség
74 cm Kész!
Magasság
174 cm Kész!
Terhelhetőség
182 kg Kész!

Tömeg

Tömeg
202 kg Kész!

Általános méretek

Mélység
178 cm Kész!
Szélesség
74 cm Kész!
Magasság
174 cm Kész!

Teherbírás

Terhelhetőség
182 kg Kész!

Jellemzők

Funkciók
PC csatlakozás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes elliptikus tréner

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MATRIX E3X elliptikus tréner Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MATRIX Eliptický trenažér E3X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MATRIX Eliptický trenažér E3X.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ