Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MATRIX S-Drive Performance Trainer futópad

Termékkatalógus
MATRIX S-Drive Performance Trainer futópad
Fitness felszerelés - nagy teherbírású hám, területe: 152 x 51 cm, állítható, maximális teherbírás: 182 kg
Kód:  SPTif0264 Termékszám:  S-drive

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MATRIX S-Drive Performance Trainer futópad Megszűnt

MATRIX S-Drive Performance Trainer futópad

Szeretsz konditerembe járni, hogy fejleszd a fizikai erőnlétedet, vagy a fitten tartás életed elengedhetetlen részét képezi? Szeretnéd kihívás elé állítani magad akár nagyobb igénybevételű edzésekkel is? Lehetsz hivatásos sportoló, vagy egyszerűen csak a mozgás szerelmese, ez a fitneszgép minden bizonnyal elkápráztat, és kielégíti az összes edzéssel kapcsolatos igényedet. A MATRIX készülék egyedülálló és sokrétű S-Drive rendszerével új és tökéletesen fitt testre tehetsz szert. Mivel a futópad nem rendelkezik motorral és elektronikával sem, bárhol felállíthatod, ahol csak szeretnéd.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy teherbírású, állítható hám
  • 2 rétegű Habasit ipari szalag
  • Hét fokos fix dőlésszög
  • Ideális az állóképesség fejlesztéséhez
  • Állítható ellenállású fékszerkezet
  • Minden irányban végezhető mozgást tesz lehetővé
  • Sebességkorlátozás nélkül: a felhasználó határozza meg
  • Hatékony edzéstípus

Minden szempontból tökéletes

Ez a futópad multifunkcionális és egyszerűen állítható futólappal és hét fokos fix dőlési szöggel rendelkezik, miközben a mozgás iránya és intenzitása is állítható, rendkívül hatékonnyá téve ezáltal az edzési folyamatot. A készülék ejtőernyős fékrendszerének köszönhetően még a hivatásos sportolók igényeinek is teljes mértékben eleget tesz. 

Dinamikus edzés

A felsőtest aktivitása egy igazi edzés elengedhetetlen részét képezi. A multifunkcionális, és egyszerűen állítható hám lehetővé teszi az S-Drive rendszer teljes körű kihasználását. Emellett a hám tökéletesen biztonságos, magas intenzitású edzést garantál. A gép további előnye, hogy minden irányban végezhetsz rajta mozgást: előre, hátra, oldalra, ahogy csak szeretnéd. A futólapot körbevevő keret gyors és biztonságos irányváltást biztosít.

Sprint vagy magas ellenállás

Az egyedülálló S-Drive rendszer hét fokos dőlésszögével valósághű ellenállás érhető el, amely az optimális fékrendszerrel együtt a legjobb feltételeket nyújtja az izmok és a dinamika fejlesztéséhez. A sprint mód vízszintesen, vagy emelkedőn is kiváló edzési forma. A hivatásos sportolók előszeretettel keresik az olyan gépeket, amelyek a nagyobb ellenállás érdekében ejtőernyős fékrendszerrel vannak ellátva. Ez az egyedi fékrendszer valósághű ejtőernyős fékezést imitál. A futópad segítségével bármikor, és bárhol edzhetsz, tekintet nélkül az időjárásra, vagy a zsúfolt konditermekre. Ne vacillálj a készülék megvásárlásán: még a magasabb ára ellenére sem fogod megbánni!

 

Paraméterek

Tömeg
123 kg Kész!
Típus
Mechanikus Kész!
Terhelhetőség
182 kg Kész!
Szélesség
88 cm Kész!
Magasság
150 cm Kész!

Tömeg

Tömeg
123 kg Kész!

Típus

Típus
Mechanikus Kész!

Teherbírás

Terhelhetőség
182 kg Kész!

Általános méretek

Szélesség
88 cm Kész!
Magasság
150 cm Kész!
Mélység
195 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MATRIX S-Drive Performance Trainer futópad Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MATRIX S-Drive Performance Trainer. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MATRIX S-Drive Performance Trainer.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ