Akvizice ApF HU Shop roku

McDavid Cross CompressionTM Shorts Black L

Termékkatalógus
McDavid Cross CompressionTM Shorts Black L
4,0 1 értékelés
Bandázs - izmok melegen tartása és stabilizálása taping technikák imitálása révén, anyag: 80% nylon, 20% elasztán, derékbőség: 85 - 95 cm
Kód:  SPT2205 Termékszám:  29369108233
McDavid Cross CompressionTM Shorts Black L Megszűnt

McDavid Cross CompressionTM Shorts Black L

Kompressziós rövidnadrág exkluzív McDavid Cross Compression technológiával, amely azon taping technikák imitálása révén tartja melegen és egyúttal stabilizálja az izmokat, amelyeket például atlétikában és más sportokban tevékenykedő edzők is használnak. Az ilyen technológiával rendelkező ruha viseletével megelőzhető a hátsó comb- és ülőizmok kellemetlen sérülése. Csipőhajlító izmok sérülése esetén a sort meleg kompressziós kötésként is használható.

A rendkívül ellenálló és egyben légáteresztő anyag tökéletesen a testhez simul, ám az nem korlátozza viselőjét a mozgásban. A hDc Moisture Management Technology (nedvesség vezérlő technológia) a testhőmérséklet szabályozását az optimális nedvesség szállítással, illetve a fokozott légáteresztéssel biztosítja, amely végeredményként szárazság érzetben nyilvánul meg. A hat szálas lapos erősítés növeli a varrások és szegélyek tartósságát.

Szín:
Fekete

Anyaga:
80% Nylon, 20% Elasztán

Méret (derékbőség)
L (85 - 95 cm)

Paraméterek

Méret
L Kész!

Méret

Méret
L Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: McDavid Cross CompressionTM Shorts Black L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si McDavid Cross CompressionTM Shorts Black L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si McDavid Cross CompressionTM Shorts Black L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte McDavid Kreuz CompressionTM Shorts Schwarz L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte McDavid Kreuz CompressionTM Shorts Schwarz L.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ