A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

McDavid VOW Knee Wrap w/ Hinges & Straps 4205, fekete XL

Termékkatalógus
McDavid VOW Knee Wrap w/ Hinges & Straps 4205, fekete XL
4,7 3 értékelés
Térdrögzítő - az univerzális használat új dimenziója, közvetlenül a térden, vagy nadrágon keresztül is hatékony, a legmagasabb szintű támaszt nyújtja a térdnek (3. fokozat)
Kód:  SPTspin037 Termékszám:  29369141353

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

McDavid VOW Knee Wrap w/ Hinges & Straps 4205, fekete XL Megszűnt

McDavid VOW Knee Wrap w/ Hinges & Straps 4205, fekete XL

A McDavid VOW Knee Wrap w/ Hinges & Straps 4205 egy térdmerevítő, amely a lehető legmagasabb támaszt biztosítja a térdnek nemcsak közvetlenül a térdre rögzítve, hanem nadrágon keresztül is. A merevítőt kétoldalas támasztékkal látták el, amelyet szalagrendszerrel erősítettek meg. A magas szintű védelem lehetővé teszi a térd középső és oldalsó stabilitását még akkor is, ha az korábban sérült volt. Könnyű és rugalmas kialakítása tökéletes kompressziót és megerősítést biztosít a térdízület számára. A felső és az alsó állítható pántok a személyre szabást és az egyéni beállítást teszik lehetővé. A merevítő felső része az izmok támogatására és kompressziójára szolgál, míg az alsó rész elkülöníti és stabilizálja a térdkalácsot. A McDavid VOW Knee Wrap w/ Hinges & Straps 4205 merevítőnek köszönhetően aktívan és teljes mértékben részt vehetsz a sporttevékenységekben.

Az XL-es méretű McDavid VOW Knee Wrap w/ Hinges & Straps 4205 merevítő legfontosabb jellemzői

  • Térdmerevítő
  • Nadrágon keresztül, de közvetlenül a térden is lehet viselni
  • Kétoldalas támasz
  • A könnyű és rugalmas kialakítás nagyon jó kompressziót biztosít
  • Felső és alsó állítható pántok az egyéni beállításokhoz
  • Izomzat támogatása, a térdkalács stabilizálása
  • A McDavid VOW Knee Wrap w/ Hinges & Straps 4205 jobb és bal térdre is alkalmas
  • Szín: fekete

Tökéletes megerősítés és kényelem

A McDavid térdmerevítő tökéletesen megerősíti és rögzíti a térdízületet anélkül, hogy a mozgást korlátozná. Ezen túlmenően az Over Wrap rendszer általános kompressziót biztosít és a testreszabást is lehetővé teszi. Ennek köszönhetően a merevítő a jobb és a bal térden is használható. A merevítő ideális viselet enyhe térd instabilitás esetén, még a sérülés utáni gyógyulás folyamatában is. Nagyon jól lélegző anyagból készült, amely biztosítja, hogy viselése teljesen kényelmes legyen.

Méret:
XL

Paraméterek

Rendeltetés
Térd Kész!
Méret
XL Kész!

Testrész

Rendeltetés
Térd Kész!

Méret

Méret
XL Kész!
Megjegyzés:
» Összes térdszorító és térdrögzítő

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: McDavid VOW Knee Wrap w/ Hinges & Straps 4205, fekete XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si McDavid VOW Knee Wrap w/ Hinges & Straps 4205, černá XL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si McDavid VOW Knee Wrap w/Hinges & Straps 4205, čierna XL.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ