Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Merrell RANT beet red, UK 3,5

Termékkatalógus
Merrell RANT beet red, UK 3,5
Cipő - női félcipő, légáteresztő Mesh bélés, méret: 3,5 (UK)
Kód:  SPTm0789 Termékszám:  44214913893 Gyártó honlapja:

Merrell RANT beet red, UK 3,5

A Merrell RANT olyan női félcipő, amelyet rendszeres városi hordásra és kerékpározásra, valamint enyhe terepen történő kirándulásra terveztek. Minőségi bőrrel kombinált textil felsőrésze tökéletesen illeszkedik a lábhoz, és egész nap komfortos viselet. A Mesh bélés gondoskodik a cipő kitűnő légáteresztéséről, az EVA anyagból készült, kivehető talpbetét pedig nagyon kellemes és kényelmes.
Meg kell még említeni az M-Select FRESH technológiát, amely megszünteti a szagokat, valamint a nylon boltozatmerevítést, amely nemcsak a láb természetes mozgását, hanem megfelelő stabilitását is biztosítja gyaloglás közben. A cipő M-Select Grip talpa különleges peremmel rendelkezik, és mind nedves, mind száraz időben jó tapadást biztosít.

Főbb jellemzői

  • Női cipő városi hordásra, kerékpározáshoz és kiránduláshoz
  • Minőségi bőrrel kombinált textil felsőrész
  • Légáteresztő, Mesh anyagból készült bélés
  • Kényelmes EVA talpbetét
  • Nylon boltozatmerevítés
  • M-Select Fresh antibakteriális védelem
  • M-Select Grip talp, kiválóan tapad száraz és nedves időben egyaránt

Tökéletes tapadás bármilyen időben

A cipő talpát speciális perem szegélyezi, amelyről a lejtős kialakításnak köszönhetően, járás közben leválnak a szennyeződések. A talp igen tartós anyagból készült, és kifejezetten jó tapadást biztosít, nemcsak száraz, hanem nedves felületen is.

Antibakteriális védelem

Az M-Select FRESH technológia a természetben előforduló, jótékony mikrobák segítségével hosszú időre sikeresen megszünteti az izzadás és a baktériumok okozta szagokat, vegyi anyagok használata nélkül.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Merrell RANT beet red, UK 3,5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Merrell RANT beet red UK 3,5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Merrell RANT beet red UK 3,5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Merrell RANT Rübenrot UK 3.5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Merrell RANT Rübenrot UK 3.5.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ