A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

MET ECHO MIPS matt petróleumkék

Termékkatalógus
MET ECHO MIPS matt petróleumkék
Kerékpáros sisak - MTB, férfi, női, forgó tárcsával, MIPS, 14 szellőzőnyílás, belső bélés, levehető belső betét, mips, tömege: 280 g
Kód:  SPTmet026nad Termékszám:  SPTmet026nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MET ECHO MIPS matt petróleumkék

A minőségi sisak a biztonságos biciklizés elhanyagolhatatlan része, ugyanis a legsúlyosabb balesetek a fejsérülések miatt keletkeznek. A MET ECHO MIPS matt petróleumkék kerékpáros sisak kifejezetten mountain bike kerékpárokhoz ajánlott. Ezt az agresszív konstrukció, a jelentősebb nyakszirti rész, valamint a levehető napellenző alapján ismerheted fel. Nyilvánvaló, hogy a sisakot bármilyen biciklin, vagy gördeszkán viselheted, hiszen a fajtája csak a küllemét befolyásolja, a rendeltetését nem.

Lényeges, hogy a sisak formája és mérete megfelelően illeszkedjen a fejedhez. A maradéktalan kényelem érdekében mérete egy kis szabályzókerékkel változtatható. Egy másik előnye az úgynevezett MIPS rendszer, amely tompítja a centrifugális erők hatását. Ezek elsősorban a gurulásos eséseknél lépnek fel. A MIPS ilyen helyzetben úgy működik, hogy engedi elcsúszni a belső réteget - ezzel csillapítva a fejet érő negatív hatásokat.

A MET ECHO MIPS matt petróleumkék kerékpáros sisak legfontosabb jellemzői

  • Össztömege: 280 g
  • A speciális MIPS technológia csökkenti a sérülések kockázatát
  • 14 szellőzőnyílással rendelkezik
  • MTB típusú kerékpárokhoz

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés
Férfi, Női Kész!

Méret

Méret
S, M, L, XL Kész!

Fej kerülete

Minimális fejkörfogat
60 cm Kész!

Technológia

Technológia
MIPS Kész!

Tulajdonságok

Felszerelés
Párnázás, Forgókerék a méret beállításához Kész!
Szín
Kék Kész!

Párnázás

Párnázás tulajdonságai
Levehető Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MET ECHO MIPS matt petróleumkék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MET ECHO MIPS petrol modrá matná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MET ECHO MIPS petrol modrá matná.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ