Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Met Lupo, kék/olaj

Termékkatalógus
Met Lupo, kék/olaj
5 1 értékelés
Kerékpáros sisak - MTB, férfi, forgó tárcsával, In-mould Fusion, 20 szellőzőnyílás, belső bélés, levehető belső betét, tömege: 270 g
Kód:  SPTzook0005nad Termékszám:  SPTzook0005nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Met Lupo, kék/olaj

A MET Lupo kerékpáros sisak hegyi kerékpárokhoz ajánlott. Tökéletes védelmet nyújt órákon át tartó tekerés közben, egyenetlen terepen is. Masszív kivitele ellenére a sisak rendkívül könnyű. A modellt neked találták ki, ha szemüveges vagy. A márka többi modelljével ellentétben a sisak oldalsó gélpárnákkal felszerelt, melyek az arc oldalsó felére terelik az izzadságot. A sisak rendkívül kényelmes viselet, hiszen a fej formáját tökéletesen felveszi. Alapanyaga hipoallergén, antibakteriális és hőszabályzó tulajdonságokkal rendelkezik, ebből kifolyólag eredetileg egészségügyi használatra szánták. A Gel O2 párnák moshatók és élettartamuk hosszabb, mint a hagyományos betéteké. A belső betét anyaga finom poliuretán.

A Met Lupo kék színű sisak legfontosabb jellemzői

  • sisak MTB kerékpárhoz
  • masszív kivitel
  • rendkívül könnyű
  • mosható Gel O2 párnák
  • Safe-T Advance tarkó rögzítő rendszer
  • kevlár szíjak
  • In-Mold Fusion szerkezet ellenálló polikarbonátból
  • levehető napellenző
  • 20 szellőzőnyílás

Tapadásmentes kevlár szíj

A Safe-T Advance rögzítőrendszer segítségével könnyedén igazíthatsz a sisak helyzetén. Egyszerűen forgasd el egy kézzel a hátsó részén található szabályzótárcsát. A rendszer szélesebb felületének köszönhetően a sisak jobban szellőzik a nyomás pedig egyenletesen oszlik el. A kevlár szíj csatját a sisak elülső részén biztosíthatod. Könnyebb, erősebb, és jobb légáteresztő képességgel rendelkezik, mint a hagyományos szíjak. Magasabb hőmérséklet mellett sem tapad a bőrödhöz. Az ellenálló In-Mold Fusion szerkezet anyaga rendkívül szilárd polikarbonát. A sisak részét képezi a levehető napellenző, mely tetszés szerinti szögbe állítható be.


A Gel O2 párna anyaga:
poliuretán morpho-gél

Méret:
M - 54-58 cm kerületű fejre
L - 59-62 cm kerületű fejre

Tömege:
M - 270 g
L - 330 g


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Met Lupo, kék/olaj Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Met Lupo modrá/olej. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Met Lupo modrá/olej.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ