Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Met Rivale 2017 fekete/fehér, mérete 59/62

Termékkatalógus
Met Rivale 2017 fekete/fehér, mérete 59/62
Kerékpáros sisak - országúti kerékpárhoz, rögzítés módja: forgó tárcsa, In-mould Intelligent Fusion, 16 szellőzőnyílás, antibakteriális védelem, 250 g
Kód:  SPTsc504 Termékszám:  8015190245874 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Met Rivale 2017 fekete/fehér, mérete 59/62

A MET márka mérnökei órákat töltöttek a szélcsatornában, hogy az aerodinamikát figyelembe véve egy olyan terméket hozzanak létre, amely segít a lehető legjobb sporteredmények elérésében. Így jött létre ez a tökéletes alakú sisak közúti kerékpározáshoz. A többi közúti kerékpáros sisakhoz képest ez a különleges forma lehetővé teszi a kerékpárosok számára, hogy 50 km/h-s sebesség mellett akár 3 watt energiát is megtakaríthassanak. Ebben a Venturi-hatás is segít, amely maximális légterelést és ebből kifolyólag minimális légellenállást biztosít. A sisak belsejében lévő csatornák nagyszerű hűtési hatást érnek el, ugyanis a forró levegő átáramlik rajtuk, majd kiszorul a hátsó szellőzőnyílásokon át.

Fő jellemzők

  • közúti kerékpározáshoz ajánlott
  • hűtő hatás
  • szellőzőnyílások
  • Venturi-hatás a maximális légterelés és a minimális légellenállás érdekében
  • In-Mould Intelligent Fusion szerkezet
  • beállítás a Safe-T Advancesegítségével
  • Coolmax antibakteriális tömések
  • könnyű Air Lite rögzítőszíjak
  • lehetőség LED lámpa rögzítésére

Új szabvány az aerodinamikában

A sisak innovatív design-on alapul, amely megfelel a kompakt méretet, alacsony tömeget, légáteresztő képességet és a rendkívüli aerodinamikát biztosító legfontosabb teljesítményi paramétereknek. A Safe-T Advance szorítórendszernek köszönhetően a sisak tökéletesen illik a fejedre. A hátsó részen található irányítótárcsával könnyen beállíthatod a méretet. A tárcsa szélesebb érintkezőfelülettel rendelkezik, így jobb szellőzést és egyenletes nyomáseloszlást tesz lehetővé. Az éjszakai kerékpározás nagyobb biztonsága érdekében LED lámpát is csatlakoztathatsz az irányítótárcsára. A poliészter Air lite rögzítőszíjak tökéletesen elvezetik az izzadságot, és 15%-kal könnyebbek, mint a hagyományos sisakpántok. A Coolmax antibakteriális tömések is hozzájárulnak az izzadság elvezetéséhez, hogy biztosan száraz maradj. A sisak In-mould szerkezete kiváló minőségű polikarbonátból készült.

Méret:
L (59-62 cm)

Tömeg:
250 g

         

Paraméterek

Rendeltetés
Férfi, Női Kész!
Sisak típusa
Országúti Kész!
Méret
L Kész!
Minimális fejkörfogat
62 cm Kész!
Felszerelés
Forgókerék a méret beállításához Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Férfi, Női Kész!

Sisak típusa

Sisak típusa
Országúti Kész!

Méret

Méret
L Kész!

Fej kerülete

Minimális fejkörfogat
62 cm Kész!

Tulajdonságok

Felszerelés
Forgókerék a méret beállításához Kész!
Szín
Fehér, Fekete Kész!

Párnázás

Párnázás tulajdonságai
Antibakteriális Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Met Rivale 2017 fekete/fehér, mérete 59/62 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Met Rivale 2017 černá/bílá, velikost 59/62. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Met Rivale 2017 čierna/biela, veľkosť 59/62.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ